Općenito > Generalno o skuterima

boje sp 180

<< < (4/7) > >>

kiza-iz-kvarta:
to infernus

1.da to je taj ba-kre-ni fxr

2.vidio sa samo jednom takvog SP-a uživo,frend ga je kupio u karlovcu 2003.god,s tim da je taj SP bio 2000god...i pred mjesec dana me lik jedan s foruma iz makedonije starto na pm sa slikom takvog SP-a i pitao jel postoji originalan u toj boji...50ccm znam da postoji u toj boji,bila su 2 takva kod nas u vk davnih dana

3.ne bih znao....verzia za gotičare koji gotive SP-e?  :dontknow:

MIKSETA:

--- Citat: Infernus - 06 Studeni, 2011, 15:45:24 ---

2.
Dal je ova plavo-crna kombinacija originalna ili se neko igrao?
http://imageshack.us/photo/my-images/257/1259506324.jpg/
- plavi desni bubreg, crna desna prednja plastika, al kolko vidim lijeva prednja je plava a lijevi bubreg je crn, znaci nesto kao ova pedesetica: http://imageshack.us/photo/my-images/585/imag0042cc.jpg/

--- Kraj citata ---
To je crno ljubičasta kombinacija original 
i ja sam taj makedonac koji je pitao kiza :D
Taj SP  za kojeg sam pitao kiza je bio plavi naprijed sa srebrne bandase i vlasnik mi je rekao da je bio crno ljubičasti i prefarbao ga posto mu je bio zenski  :)
Edit:
SP 180 2000g je bio

B.E.R.O.:
Postojao je original 180 SP crno ljubicasti,sad dali je bio 99. ili 2000. neznam proizvodio se iste godine kada se proizvodila i 50 sp zuto ljubicasta,ta ljubicasta koju je imao 180 je bila ista boja kao na 50 neka perla ljubicasta!!!
Znam jer mi je cura imala ovakvog Runera:

a ljubicasto crnu 180 sp sam vidjao par put u blizini Zupanje sad da li je bila original ili je bojana neznam,znam da su bile oridjidi naljepnice na njoj!!!
E ovakva:

:icon_thumright: :icon_thumright:

--- Citat: Infernus - 06 Studeni, 2011, 15:45:24 ---3. Koja je to verzija runnera "dark dream"?

--- Kraj citata ---
Dark dream ili ti ga Gilera Runner DD (double disc) neki idioti su ga nazvali Dark Dream,ti je Runner koji je bio izasao prije SP (sport production).
I bio je vecinom jednobojne boje!!Dobio je zadnji disk a ostalo je vise manje sve ostalo isto,prije toga su bili oni prvi Runneri koji nisu imali iza ni disk!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:

Kiza moj,slabo ti znas!!!
 ;D ;D ;D

vanjossi:
ova  žuto ljubičasta komb mi je san snova!

MIKSETA:
E sto volim ove runnere  :icon_biggrin:
Ja sam imao in the past runner sivi sa svijetlo narandjasta kombinacija i bio je 50cc ali znam da ta boja je bila i na 180cc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju