Ostalo > Motocikli

KTM SM640 2002 --> new toy

<< < (2/2)

mhr-team:
šta reći brate osim puno sreće i prijeđenih kilometara sa tom kosačicom  :headbang:

istipa622:
u knjižici piše 36kW, imam A2 pa se nadam da nece bit problema zbog tog kW viška :toothy3:
inaćee...ako netko prati njuškalo oglase možda ga je i vidio, u svakom slučaju malo sam ga platio,puno manje nego šta ostali koštaju ali necu rec koliko :P
ovo sam uzeo samo zbog toga jer je cijena bila jako primamljiva a i stvarno motor nije oštečen nigdje.
fuzići su ko novi tako da bi to trebalo dokazat da nije padano sa njega...ulje je u mašini novo,lančanici lanac novi, prednja guma nova, rega do 5 mjeseca i tako.
ako se odlučim motor će uskoro u prodaju jer mi je želja ipak xt660x, ovo je uletilo tako...zbog cijene

formoz:
znas li mozda ima li itko djelova za njeg, trebaju mi magnet i namotaji HITNO. i stop svjetlo ali to mi nije hitno. ugl svaka cast na prinovi, vjeruj mi tesko ces se rastat od njeg. taj ide do poda i jos malo nize bez ikakvih problema a da se vrlo lako kilometrima vozit na jednom tocku

istipa622:
nazalost ja neznam nikoga tko bi mogao imat te dijelove, probaj pitat ovog sa oglasa, možda on ima nešto  :dontknow:
ako ne učlani se na http://phsupermoto.com/forum i tu češ naći apsolutno sve za KTM-a, bilo novo bilo polovno  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju