Općenito > Propisi

Prelazak granice!!!

<< < (2/3) > >>

mario_f15:

--- Citat: B.E.R.O. - 03 Studeni, 2011, 20:25:51 ---Znaci ne drkaju nista ozbiljno??

--- Kraj citata ---
ma samo uredne dokumente i ides bez problem

barem je nama tako bilo  :icon_thumright:

3alfa3:
skut ni ne mora bit registriran niti osiguran. Mora samo imat papire.

Valjda  ;D

B.E.R.O.:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Studeni, 2011, 23:33:41 ---skut ni ne mora bit registriran niti osiguran. Mora samo imat papire.

Valjda  ;D

--- Kraj citata ---
Pa i ja isto mislim,zato sto su tu decki neki iz grada kad su isli na trke u BIH imali samo papire na sebe.
Nisu imali ni registracije ni prometne nista.
Samo papire da su motocikli njihovi,i prelazili su bez problema normano vozeci ih na prikolici.
 :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: B.E.R.O. - 03 Studeni, 2011, 23:45:54 ---Pa i ja isto mislim,zato sto su tu decki neki iz grada kad su isli na trke u BIH imali samo papire na sebe.
Nisu imali ni registracije ni prometne nista.
Samo papire da su motocikli njihovi,i prelazili su bez problema normano vozeci ih na prikolici.
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa da, meni je to logicno. Ako ga zelis vozit po cesti, naravno da mora bit regan, ali za prevest preko grane ne mora.

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Studeni, 2011, 00:17:10 ---Pa da, meni je to logicno. Ako ga zelis vozit po cesti, naravno da mora bit regan, ali za prevest preko grane ne mora.

--- Kraj citata ---

Možda za sve zemlje svijeta osim Slovenije, čujem jučer/danas na radiju da su počeli zmišljat posebne zakone/kazne za strance  :laughing7: :laughing7: :laughing7: Pa ti su zbilja ludi!

Ne vjerujem da ga možeš vozit bez problema, jer bi se tak moglo prodavat/kupovat bez brige i uvažat u hrv i iz nje...treba imat neke papire ili to riješit na carini  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju