Tehnički kutak > Tuning skutera

Update:Cijena ?

<< < (2/5) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Rossi - 16 Ožujak, 2008, 00:29:09 ---nemoj ga prozivat ...dobar je lik uzimo sam svasta i drugima od njega dosad ...uvijek je bio fer i sve petica...mozda nisu imali tj nestalo im pa mi poslo ove 6 grama ajde nije neka velika greska 0.1 gram hehe ...nemoj prozivke jer ce mi treba opet sigurno nekda i tako :D

--- Kraj citata ---
ma zezam se.. sa njim su na standu u ovi likovi sa skuteri.org (ja tamo dobio ban zauvek) pa nisam hteo da idem, ici cu u sredu sa ortakom...ako ti sta treba odavde, samo reci opusteno ;)

Rossi:
hvala ali sad ne treba nista ako bude sta zatrebalo ne brini javim ti :) ...nego meni sad treba odgovor na sljedece pitanje ...uz multivar se dobije onaj kao zeljezni prsten sto ide ispred variomata skroz,na radilici tamo.Mene zanima ovo, orginalni je (uzi) ,a od multivara prsten je (siri) ... kakva je njgova uloga ??i zasto je ovaj od multivara siri ? cisto onako informativno da znam...hvala

ivanm:
to je plastična blokada, nju ne stavljaj..
6.0 gr je ok, past će okretaji kad prijenos malo "sjedne"..
nakon 500 km recimo..
diznu nadam se da si stavio veću..

hellboy_90:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 15 Ožujak, 2008, 23:47:15 ---hellboy-u se vrti do 11 000 sa zx-om i multivarom (ne znam koje rolne).. oke ti je to
preko koga si narucio??

--- Kraj citata ---

ne ide baš do 11000... oko 10200 se vrti... samo, ne sećam se koja je gramaža rolnica u njemu... hahahaha.. :dontknow:

valjda 5,5... tako nešto...

ivane, stavi red sponge obavezno, ako ga sad nemaš.. sa zx-om i rs-om sam dobio mnoooogo bolji start... sa dvoje ga samo pipnem i idem na zadnji...

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: hellboy_90 - 16 Ožujak, 2008, 15:29:52 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 15 Ožujak, 2008, 23:47:15 ---hellboy-u se vrti do 11 000 sa zx-om i multivarom (ne znam koje rolne).. oke ti je to
preko koga si narucio??

--- Kraj citata ---

ne ide baš do 11000... oko 10200 se vrti... samo, ne sećam se koja je gramaža rolnica u njemu... hahahaha.. :dontknow:

valjda 5,5... tako nešto...

ivane, stavi red sponge obavezno, ako ga sad nemaš.. sa zx-om i rs-om sam dobio mnoooogo bolji start... sa dvoje ga samo pipnem i idem na zadnji...

--- Kraj citata ---
pa gledao sam juce, ja kad sam seo islo je do 11 ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju