Tehnički kutak > Tuning skutera

Update:Cijena ?

<< < (4/5) > >>

charnel:
malossi sport 1300kn
top performances radilica sa plavim polutkama 800kn
ferodo plocice oko 120-130 kn

semeringe .corteco

Rossi:

--- Citat: charnel - 18 Ožujak, 2008, 17:58:49 ---malossi sport 1300kn

semeringe .corteco

--- Kraj citata ---

a za lezaje C3 trebajul oni na ovu radilicu ?? i za ove Ferodo plocice jel paklo tj samo za zadnje 130 kuna ili i prednje i zadnje 130?i znal neko E5 koliko kosta ??gume ove Pirreli evo 21 i 22 zadnja i prednja? ajde ljudi malo zivlje :D hvala Charnel na odgovoru

hac:
možeš mislit kak češ dobit i prednje i zadnje pločice za 130 kn..........jedan komplet ti je toliko,E5 ti je oko 140 kn koliko se sječam......i naravno da češ stavit nove ležaje,nečeš valjda stavit stare ležaje na novu radilicu

charnel:

--- Citat: Rossi - 18 Ožujak, 2008, 20:21:20 ---
--- Citat: charnel - 18 Ožujak, 2008, 17:58:49 ---malossi sport 1300kn

semeringe .corteco

--- Kraj citata ---

a za lezaje C3 trebajul oni na ovu radilicu ?? i za ove Ferodo plocice jel paklo tj samo za zadnje 130 kuna ili i prednje i zadnje 130?i znal neko E5 koliko kosta ??gume ove Pirreli evo 21 i 22 zadnja i prednja? ajde ljudi malo zivlje :D hvala Charnel na odgovoru

--- Kraj citata ---

te cijene znan jer sam te stvari nedavno kupio samo sta sam plocice uzeo malossi mhr, koje su malo skuplje, (oko 300kn, prednje i zadnje), ovo ostalo ne znam cijene

Rossi:
ok hvala ...cijena lezaja koliko je obadva  ?i kojih ??Malossi C3 ili ??i znal ko za gume ??...i bil mogla stara radilica na ovo sve samo da se zamjene lezaji ?? i koliko bi izdrzala ?? onako cisto radi info pitam da znam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju