Tehnički kutak > Tuning skutera

karb. phbg 19 as i nema vakum? 40kn kod tokara i riješeno

<< < (2/4) > >>

Crazy Kuree:
Mr J Tražio sam po forumu i nemogu nać to gdje si ti pravio il tak nešta? i sam radim mješavinu to sam čuo nešta da vakum ventili zajeb... ak radiš mješavinu? imam dilemu da probušim membranu al bojim se da će ostajat bez goriva ovako kad je slobodan pad i neznam dal će curit gorivo kad skuter ne radi?

ivanm:
kupi pipu od tomosa i pripaši..

Boyler:
Potrazi nekog ko ugradjuje autoplin i pitaj ga za cjevcicu za vakum koju montiraju na usisnu granu. To se stavlja na aute sa karburatorom. Cjevcica je dugacka 3-4 cm i ima na sebi 5 ili 6 mm navoj. Izbusi rupu na cijevi koja ti ide izmedju karburatora i cilindra i zaserafi tu cjevcicu. Mozes ju i skratit ako ti je predugacka.
Ako se neces sam gnjavit sa time onda odnesi cijev do servisera plina i zamoli ga da ti to napravi. (oznaci si gdje hoces navoj). Sami posao oko toga traje 5-10 minuta. Neznam koliko tocno cijevcica kosta ali cijena je zanemariva (par kuna).

Mr J:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3334.0 - vakuum

A sto se tice vakuum ventila mozes umjesto njega staviti pipu od tomosa ili nekog radnog stroja samo treba biti odgovarajuci FI!
Ja jos uvijek vozim na onom svom vakuum ventilu koji me zeznuo pri ovom zadnjeg meetu u ZG... sada je malo podmazan i radi kako treba, tj stalno daje gorivo ali nema nikakvih problema  :icon_thumright:

Crazy Kuree:
kupio sam od tomosa al ne paše premal ulaz a većeg nema mogo bi nešta kemijat al neda mi se, mislim da ću membranu izbušit od vakum ventila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju