Općenito > Generalno o skuterima

Sto mislite o derbiu gp1 racing

<< < (7/8) > >>

ms1991:

--- Citat: dino_sk - 15 Ožujak, 2008, 22:16:44 ---
--- Citat: ms1991 - 15 Ožujak, 2008, 22:10:51 ---bas ste jadni daj sredi dini tu se kurci a nemoze sta sve ima na njemu 85 ic

--- Kraj citata ---

zamoljavam moderatore da zakljucaju ovu temu jer ovo nikuda nevodi a ovaj ms1991 zasluzuje ban da se malo ohladi
mislim da se svi slazu ??
i da moj ide 80
da speed na zalost se poznajemo,bio je kod mene kad sam bio na forumu pa se i on rego

--- Kraj citata ---
da da sad si mi dao link da se reg.a ovo sta si sad napiso nazalost ovo stvarno dino ma mislim ono zato i sere znamo se i on se sad pravi pametan a neka a ovo sta si reko nazalost to ti necu zaboravit sigurno ??? :sad3:

dino_sk:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 15 Ožujak, 2008, 22:16:11 ---
--- Citat: ms1991 - 15 Ožujak, 2008, 22:10:51 ---bas ste jadni daj sredi dini tu se kurci a nemoze sta sve ima na njemu 85 ic

--- Kraj citata ---
Vidi!! Ne mozes nas da farbas kako ti skuter od 50ccm ide 100, pa imao na njemu ne znam sta... To sto tebi sat laze to je dr!! A ti verujes!! aloo!! De predstavi se prvo, odakle si, sta, ime, sta vozis (to sad znamo)... Ajd polako, i NE ZANOSI se da ce ti sa auspohom ici 100 a sa kitom 120, i da neki tamo aerox ide 120... Dajjjjj gde ti zivis
Sta tebe briga sta njemu znaci, mozda decko ne zeli 120 krajnje ako ima perfektno ubrzanje...

--- Kraj citata ---
nevozi on nista osim bicikla a tu prica lovačke pitaj ga koji je to spuh na toj slici pa me zanima oce znat odgovor i koji kit ima,jel ac ili lc,od ceg se sastoji kit itd.... ??

MaLi_OdvALjivAc:
ms1991 ajde prvo ovo pa cemo onda da raspravljamo
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=3.0

Drnda:
Ma cemu svadja vodi... Pa kakve veze ima ciji je skut brzi, moj ide 70 , 75 kada se razvlaci dugo, a uz to znam da sat laze jer me pere SF2 sa zx-om, Zar bi ja zbog toga trebao ubijat vlasnike piaggia , gilere i ostalih...?

dino_sk:
ja sam svoje rekao sta mislim u vezi ove teme ja se iskljucujem iz daljnjih rasprava ....pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju