Općenito > Propisi

punomoć za vožnju tuđeg vozila???

<< < (5/7) > >>

BilyPiton:
ja neznam kaj je tak tesko kod javnog biljeznika dat 50kn i stavit punomoć na nekog samo za voznju tog vozila ne i za prodaju i onda si miran  :dontknow: da nemas punomoc moze proc ako je auto od famile tata,mama,brat,sestra,deda,baka,ujak i  to bliza fmailija-rodbina al  prijatelji i ostalo mislim da je bolje napravit punomoc pa si miran

JogFromYamaha:
ja neznam kaj u bih seru al ja sam s autom od starog bil u austriji i zaustavili me i rekli to ni tvoj auto i ja reko to mi je od starog auto i datum kad je roden i lik je skuzil da znam vlasnika i nikad problema
samo moras znat na koga je jer to ti je ajmo rec dokaz da je osoba tebi dala auto na koristenje

Grale:
jog,po cemu je to dokaz?recimo ukrades auto pricitas od koga je i kad je roden i to zapamtis i to je to?dobro druga je stvar dok pise isto prezime...

JogFromYamaha:
pa ako nam je isto prezime onda g anisam valjda ukral al nikad me nisu to ni pitali
pa sam isel s firminim autom koji je na sefa isto pun k**ra* put prek granice i zaustavili me i nikad nista mi nitko nije reko

B.E.R.O.:

--- Citat: BilyPiton - 09 Studeni, 2011, 14:08:02 ---ja neznam kaj je tak tesko kod javnog biljeznika dat 50kn i stavit punomoć na nekog samo za voznju tog vozila ne i za prodaju i onda si miran  :dontknow: da nemas punomoc moze proc ako je auto od famile tata,mama,brat,sestra,deda,baka,ujak i  to bliza fmailija-rodbina al  prijatelji i ostalo mislim da je bolje napravit punomoc pa si miran

--- Kraj citata ---
Punomoc kod javnog biljeznika ne vrijedi!!!
Moras imati ovu punomoc:
http://www.hak.hr/ino/punomoc/
 :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju