Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Danas meet maximir!!!!

<< < (3/3)

Ivan_drifter:

--- Citat: tinco - 13 Studeni, 2011, 17:48:31 ---mislim da od bajkera nebude nitko došo jer je njima ispod časti vozit se sa skuterašima :toothy12:

--- Kraj citata ---
niti su ikad dosli na SKUTER MEET

3alfa3:

--- Citat: Ivan_drifter - 13 Studeni, 2011, 17:51:30 ---niti su ikad dosli na SKUTER MEET

--- Kraj citata ---

Iako nisu puno vrijedni, ipak drze do sebe  :toothy12:

btw, danas sam se malo provozao. Oko 100km. I bilo je malo hladno. Zapravo, nisam se vozikao po gradu pa nisam trebao stajati i vozit sporo pa valjda zato. Al kao sto kaze izreka - ne postoji prehladno vrijeme za vozit, postoji samo losa oprema  ;D

Ivan_drifter:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Studeni, 2011, 17:57:41 ---Iako nisu puno vrijedni, ipak drze do sebe  :toothy12:

btw, danas sam se malo provozao. Oko 100km. I bilo je malo hladno. Zapravo, nisam se vozikao po gradu pa nisam trebao stajati i vozit sporo pa valjda zato. Al kao sto kaze izreka - ne postoji prehladno vrijeme za vozit, postoji samo losa oprema  ;D

--- Kraj citata ---
gle ja kuzim da se necemo vozit mozda po ledu i snjegu  (makar sam ja iznimka) al po HLADNOM vremenu zasto ne? jer po meni nije opravdanje neda mi se i zima je nego je vise ljenost da oces obuces se u eskimo jaknu s 16 majci i gas nemoras ni imat opremu jer ipak se radi o brzinama 50-60 na sat kad se kolonski vozimo!...al ljudi neceju i ljeni su

3alfa3:

--- Citat: Ivan_drifter - 13 Studeni, 2011, 18:03:01 ---,,,obuces se u eskimo jaknu s 16 majci i gas nemoras ni imat opremu jer ipak se radi o brzinama 50-60 na sat

--- Kraj citata ---

Eh, al moj GPS pokazje da mi je danas max. brzina bila 170 km/h  :icon_biggrin:

Ivan_drifter:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Studeni, 2011, 18:40:54 ---
Eh, al moj GPS pokazje da mi je danas max. brzina bila 170 km/h  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
kaj nisi mogo nac 4 brzinu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju