Tehnički kutak > Garaža

gilera runner sp 50 simoncelli

<< < (16/32) > >>

walkay:
Svida mi se skuter, dobra je boja! :icon_thumright:

Loris Ri:

--- Citat: Jurich - 28 Veljača, 2012, 01:22:59 ---a to i ja razmisljam kako ga zastiti, ali vidin da ode ljudi ispred zgrade drze malagutije 250 i 125, tajfuna i jos jedan beverli 300 i svi bez lanca... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
njih je malo teze ukrast...runnera 50 u 2 min upalis,sjednes i vozis...

Jurich:

--- Citat: Loris Ri - 02 Ožujak, 2012, 18:30:44 ---njih je malo teze ukrast...runnera 50 u 2 min upalis,sjednes i vozis...

--- Kraj citata ---
a znan...hmm...nabaviti ću ja barem lokot, to nije toko skupo...
drza sam ga ja jedno vrime u zgradi, ali su se počeli žaliti jebeni stanari  :angry7:

Jurich:
ljudi evo sinoć mi ukralo motor,tj pokušali su i skoro uspili mater in jeben....razvalili su mi bravu i dok su ga gurali nailtetila patrola i samo su pobigli...ako iko čuje u Splitu priče kako su neki krali motor neka mi se javi...

i jeli mi možete reći jeli mogu upaliti skuter priko ključa ako je brava razvaljena???
HITNO

karzy:

--- Citat: Jurich - 15 Ožujak, 2012, 08:42:43 ---ljudi evo sinoć mi ukralo motor,tj pokušali su i skoro uspili mater in jeben....razvalili su mi bravu i dok su ga gurali nailtetila patrola i samo su pobigli...ako iko čuje u Splitu priče kako su neki krali motor neka mi se javi...

i jeli mi možete reći jeli mogu upaliti skuter priko ključa ako je brava razvaljena???
HITNO

--- Kraj citata ---
kako je razvaljena ? jel su oni ''lageri'' ostali zaglavljeni? ako nije imaš naprjed od cdi ja mislim onaj bijeli k**ra* koj iskopčaš i na kurblu rokneš(barem mislim da to tako ide) ... koj je ovo k***c sve se krade...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju