Tehnički kutak > Garaža

gilera runner sp 50 simoncelli

<< < (28/32) > >>

Jurich:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Rujan, 2012, 16:47:39 ---Kak ne paše?
Bilo mi je čudno za gume kad na prednjoj šara ide kontra stražnje.

--- Kraj citata ---
Zato sta za onaj cok triba sajla koja ima glavu na "T" a ova je obicna, tako da pripazis kad budes kupova
A i meni su bile cudne gume ali sam pogleda i dobro su montirane

Nego jeli imas ideju sta me jebe za krajnju
Mislin da slucajno remen ne provrtava ili pakne ne uvate do kraja zvono, ali mislin da je dobro montirano, tako da stvarno neznam zasto
Mislin se da nije centralni pretvrd ali opet ima sam ljubicasti pa je bolje isa

Vise nemam ideja

Tomi_ZG:
Prva stvar imaš prelagane rolice za kombinaciju multivar i sc08,to sam siguran pošto imamo isti setup,a i poprilično sam siguran da na toj kombinaciji zeleni centralni ne valja.
Ja imam 7.2g u multivaru i serijski feder kontrasta s 20000km i sad čim je malo zahladilo okretaji kroz ubrzanje do nekih 55 mi prelaze 9k okretaja i lagano prevrtava,a nakon te brzine malo padnu al su opet konstantno zericu prek 9k,sad za zimu bi trebao stavit mrvicu teže rolice.

Jurich:
Vrti mi se skuter manje od tvoga...u stratu 8900 i padne na 8600-8700
Ako je sa ljubicastim i TC isa 85 km/h a sa zelenim i TC ide 75 a meksi je od ljubicastog onda ne vidim u cemu je problem

Tomi_ZG:
Bome ni ja ne znam više kaj bi moglo bit,imaš debelo prelagane rolice a okretaji su ti manji neg meni.
Daj probaj ovu moju kombinaciju 7.2g + serijski centralni.

Jurich:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Rujan, 2012, 17:06:38 ---Bome ni ja ne znam više kaj bi moglo bit,imaš debelo prelagane rolice a okretaji su ti manji neg meni.
Daj probaj ovu moju kombinaciju 7.2g + serijski centralni.

--- Kraj citata ---
Slusaj sta stavis meksi centralni tribaju lakse rolice da bi vrtia iste okretaje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju