Tehnički kutak > Garaža
gilera runner sp 50 simoncelli
Maurini-Tuning:
Skuter mi se bas sviđa :notworthy: Savrseno je ocuvan :icon_thumright:
Jurich:
Iman problem sa krajnjom brzinom
Stavia sam zeleni centralni, rolice 5,7 i skuter starta na vecim okretajima nego sta triba ali nema veze, problem je sta vrti idealnih 8600- 8800 okretaja ali koda uprazno, tj jednostavno nece napuni krajnju...dode do 75 i to je to
Sad do cega moze biti? Jeli mozda triba cekat da se prvi sloj sa rolica skine?
Josip:
--- Citat: Jurich - 23 Rujan, 2012, 14:15:59 ---Iman problem sa krajnjom brzinom
Stavia sam zeleni centralni, rolice 5,7 i skuter starta na vecim okretajima nego sta triba ali nema veze, problem je sta vrti idealnih 8600- 8800 okretaja ali koda uprazno, tj jednostavno nece napuni krajnju...dode do 75 i to je to
--- Kraj citata ---
ocito nas dosta ima takav problem, i meni se dogada kao da "vrti u prazno" a okretaji kakvi trebaju bit
oznaci vari markerom pa vidi do kud ti se remen penje
Jurich:
--- Citat: Josip - 23 Rujan, 2012, 14:34:33 ---
--- Citat: Jurich - 23 Rujan, 2012, 14:15:59 ---Iman problem sa krajnjom brzinom
--- Kraj citata ---
ocito nas dosta ima takav problem, i meni se dogada kao da "vrti u prazno" a okretaji kakvi trebaju bit
oznaci vari markerom pa vidi do kud ti se remen penje
--- Kraj citata ---
A sta mi vridi kad neman sta poduzeti...Sve je kako triba biti jedino da probam staviti serijske federe kvacila umisto crnih ali ne vidim kako ce mi to pomoci krajnjoj....
*JOHNSON*:
sry na offtopic al moram napisat
neznam zasto svi ljudi briju o tim novim gumam ja sam imo na svom skuteru prednju gumu kamen kamen iz 2003 a motor 2004 i nikad nije proklizala a neka kineska,zadnja isto tako svaka je bila losa ispaljena i iskocena i uvjek su strugale nogare i zanimljivije je kad on tebi sara u krivini nego kad ide sam po putnaji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju