Tehnički kutak > Garaža
gilera runner sp 50 simoncelli
Tomi_ZG:
--- Citat: Jurich - 06 Travanj, 2012, 22:35:00 ---jesi ti svog slozija do kraja?
ako jesi daj reci koji ti je setup...meni moj bas i ne trosi malo...4.6 litre :angry7: ali prerpostavljam da je zato sta mi je remen u kur*u i prevrtaje na startu dok voznja otvorenom cestom trosi 3,7
--- Kraj citata ---
Ma moj je složen ima već mjesec i pol
Trenutno je samo sc08 sa serijskim variom i 6.1g rolicama,dizna je 60 sa limićem
Al i meni popije oko 4.5 litre,al to je samo grad i ful gas,semafor svakih 50m
Jurich:
a valjda ce mi sisti neku novci za mjesec dana pa cu napraviti neki servis...
mislim prominiti remen, mikro remen, rolice, centralni feder (staviti cu malossi ljubicasti sa TC-om) i nakon toga kad počnem raditi stize nova kaciga i gume :frajer:
Tomi_ZG:
--- Citat: Jurich - 06 Travanj, 2012, 22:46:35 ---a valjda ce mi sisti neku novci za mjesec dana pa cu napraviti neki servis...
mislim prominiti remen, mikro remen, rolice, centralni feder (staviti cu malossi ljubicasti sa TC-om) i nakon toga kad počnem raditi stize nova kaciga i gume :frajer:
--- Kraj citata ---
Svječicu si zaboravio ;D
Zašto ljubičasti feder,rađe stavi novi serijski i TC
A kaj se tiče guma to odgađam već sto godina,svaki put kad ih mislim stavit nekaj iskrsne i odu pare na druge stvari,al sad ću morat jel je katastrofa za vozit,vidilo je par članova na meetu kak odleti zadnji kraj u zavoju kad pokušam malo žešće uletit ;D
Jurich:
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Travanj, 2012, 22:52:25 ---Svječicu si zaboravio ;D
Zašto ljubičasti feder,rađe stavi novi serijski i TC
A kaj se tiče guma to odgađam već sto godina,svaki put kad ih mislim stavit nekaj iskrsne i odu pare na druge stvari,al sad ću morat jel je katastrofa za vozit,vidilo je par članova na meetu kak odleti zadnji kraj u zavoju kad pokušam malo žešće uletit ;D
--- Kraj citata ---
svjećicu nisam zaboravija...nju ovako i onako minjam svakih par tisuća km :toothy3:
zato sta mi se čini da bi mi on najbolje odgovara...serijski gubi okretaje na uzbrdici i nakon 60 km/h sa njime su međuubrzanja koma...a TC se ne stavlja na duge federe
od guma idu vjerojatno pirelli evo...ove gume su prelose znaju odjednom naglo proklizat :angry7:
sikirica:
--- Citat: Jurich - 06 Travanj, 2012, 23:13:43 ---od guma idu vjerojatno pirelli evo...evo gume su prelose znaju odjednom naglo proklizat :angry7:
--- Kraj citata ---
:drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju