Tehnički kutak > Garaža
gilera runner sp 50 simoncelli
Jurich:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 29 Listopad, 2011, 20:16:44 ---Prekrasna :love7: daj nogaru malo izbliže uslikaj jer mi se čini odlično napravljeno, pa da se dogovorimo ;D
--- Kraj citata ---
nogara je odlično ispala... :)
--- Citat: JeRa - 29 Listopad, 2011, 19:02:36 ---prelijepa , runner rulz :icon_thumright: da , na tvojoj su oni stariji retrovizori , dok su na mojoj oni stariji , meni osobno ljepsi ... koja je to godina?
--- Kraj citata ---
iskreno neman pojma jer mi ga je otac dobija u casinu :icon_biggrin:, ali registriran je prvi put u 3 misecu ove godine
danc00:
Preljepa je replika, popgotovo zadnji sic...baš paše!
Jurich:
za vikend konačno prominija diznu 53 sa diznom 62...skuter sad bolje diše i čak se i na perfomansama osjeti...
sad izgleda da ce mi rolice 7,2 grama (trenutno 7,0) biti taman jer sad sa vecom diznom mi vise zavrti okretaja pri startanju (9rpm, prije 8,700)
slike nogare cu ubrzo staviti...ako nekoga zanima mozda mogu jos jednu napraviti... :)
Go-Go RUNNER:
Pa govorim ti da staviš slike, i naravno da me zanima jer moja žudi za bočnom :)
Jurich:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 31 Listopad, 2011, 19:08:42 ---Pa govorim ti da staviš slike, i naravno da me zanima jer moja žudi za bočnom :)
--- Kraj citata ---
znam ali nisan ima vrimena :toothy10:
biti ce valjda sutra...koliko je nova bočna nogara?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju