Tehnički kutak > Tuning skutera
Vaša preporuka u vezi karburatora
Crazy Kuree:
ima svrhe uzet, najbolje ti 20.5 sa runnera 180 seriski, neće bit nešto velika potrošnja a razliku ćeš osjetit, ja kad sam sa 17.5 na 20.5 skuter mi se preporodio dizo se na gas na zadnji a prije nije mogo, to kad sam imo prvi kit... ukoliko ne bude isprvan karb. trošit će više a i ti šta si uopće stavljo išta ako ti je bitno da ne troši više od 5l, taj kit ne ide sa 17.5 seriskim karb. i nije mi jasno kako si uzeo due+ a sigurno želiš i da ti traje preko 20000 km bez mjenjanja klipa
SlowRider:
Ako sam ja skuzio, u ovoj prici due+ pije 3,6L. Bice da to ne prelazi 6500 rpm...
Crazy Kuree:
a taj kit radi normalno tek od 11000 pa nadalje max snagu se more izvuć na 13500 sa nekim auspuhom ko roost, a ovdje i ne radi
gumy:
due najbolje radi kako je hac rekao od 12 pa do malo ispod 13 tisuća, ostalo je sve prevrtavanje i lošije ide..
ako na due staviš neki base auspuh ići će ti malo bolje od base kita..
Dinac:
--- Citat: SlowRider - 01 Srpanj, 2008, 15:06:15 ---Ako sam ja skuzio, u ovoj prici due+ pije 3,6L. Bice da to ne prelazi 6500 rpm...
--- Kraj citata ---
paa, vjerojatno i nije prelazio , to je bilo prvi 200 tinjak km razrade, sad je oko 3,9 L sa dosta "jacom" , ali pazljivijom voznjom :toothy11:
--- Citat: Crazy Kuree - 01 Srpanj, 2008, 14:54:04 ---ima svrhe uzet, najbolje ti 20.5 sa runnera 180 seriski, neće bit nešto velika potrošnja a razliku ćeš osjetit, ja kad sam sa 17.5 na 20.5 skuter mi se preporodio dizo se na gas na zadnji a prije nije mogo, to kad sam imo prvi kit... ukoliko ne bude isprvan karb. trošit će više a i ti šta si uopće stavljo išta ako ti je bitno da ne troši više od 5l, taj kit ne ide sa 17.5 seriskim karb. i nije mi jasno kako si uzeo due+ a sigurno želiš i da ti traje preko 20000 km bez mjenjanja klipa
--- Kraj citata ---
ma gle nisam ja napisao da ja hocu da trosi ispod 5 L, i jasno mi je da takav setup nemoze trositi ispod toga ako se "normalno" vozim, al isto tako necu da skut trosi 10 L, a po forumu citam svakakve brojke , cak i do 15 L - e toga se bojim :confused5:
Uzeo sam taj kit i meni je sasvim jasno da cu mijenjati karike na 5000 ili manje km, klip na ispod 10k i da to nece trajati ko neki base ;)
--- Citat: gumy - 01 Srpanj, 2008, 15:21:30 ---due najbolje radi kako je hac rekao od 12 pa do malo ispod 13 tisuća, ostalo je sve prevrtavanje i lošije ide..
ako na due staviš neki base auspuh ići će ti malo bolje od base kita..
--- Kraj citata ---
ide STAGE6 PRO kako sam i napisao. Ne slazem si skoot za trkanje od semafora do semafora ili za neke provokacije :), nego cisto zato da se osjecam sigurnije dok dam gasa, i da mogu napraviti ono sto hocu bez nekog prevelikog "naprezanja"
Niti ne pomisljam da ce se to okretat na 12k+ rpm - da sam to htio nebi uzeo ovaj spuh, neo neki cistokrvni bolji midrace :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju