Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
danc00:
Fala, ležajeve znam!
Ma uspjet ću nekako, nije da sam tupan, nego hoću znati s čime imam posla i da se pripremim, budem nabavil par radapcigera pa koji će biti dobar...
THX
Kamba:
Ako hočeš da ležajevi ostanu na radilici,zagrij blokove fenom prije nego ih rastaviš,vidit češ kak se lako rastave kad su ugrijani!
luna500rr:
Na minarelliju je vrlo bitno prije rastavljanja blokova izvuc osovinu masine da nesavijes radilicu :notworthy:
danc00:
Ovak, znači za koji tjedan idem definitvno po MOTOFORCE EVOLUTION radilicu kao kak sam rekel, sad me samo zanima ova sa 12mm pesnicom?
Jel taj stage 6 igličasti 10x17x13 dovoljno kvalitetan za moj kit i te okretaje? Jer bi mi tada trebala redikcija sa 12mm -> 10mm, a drugi klip ne kupujuem definitvno!!
Znači, jel bi to dobro funkcioniralo, taj igličasti na moj klip i ta 12mm radilica?? Jer definitivno ne vjerujem da bi 10mm radilica stvarala probleme sa MHR igličastim, ali ko zna, za budučnost je bolje uzet 12mm radilicu kad su cijene iste...samo me brine kvaliteta STAGE 6 igličastih!
MHR 10x14x13 je kod mene provjeren imam ga od kad sam prvi put otvoril cilindar i nikad s njim problema tak da me samo taj stage6 muči!!
Jel radil ko do sad s tim igličastim...
gumy:
jednom smo ga montirali na minarelija i nikakvih problema, doduše prešo je skuter 200-300km i od onda stoji, al da nevalja vjerujem da bi se već raspao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju