Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Najaci aerox definitivno :D
skipper_2t:
--- Citat: marracc - 27 Listopad, 2011, 21:45:09 ---izgleda ko da ga lik u "leru" vrti, znaci, da nema ni variomat ni nista, jer kad bi ga tolko navinuo pobio bi pol ekipe na sajmu... a ni neznam kakve bi to rolice trebale bit i variomat da izdrze prek 100 konja....
--- Kraj citata ---
a mozda ima lanac? :laughing7:
Loris Ri:
--- Citat: marracc - 27 Listopad, 2011, 21:45:09 ---izgleda ko da ga lik u "leru" vrti, znaci, da nema ni variomat ni nista, jer kad bi ga tolko navinuo pobio bi pol ekipe na sajmu... a ni neznam kakve bi to rolice trebale bit i variomat da izdrze prek 100 konja....
--- Kraj citata ---
neznam dal se zaje*avas,al ako se ne zajebavas....:
:omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg:
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
fleky911:
ima video di ga vrte na dynu
može on vozit al koliko može skretat zbog mašine...
marracc:
sad cu ja staavit na apriliu srku kamionski motor frende, e....al onaj praaaaaaaavii... tolko bu momenta imo da cu pomaknut zemljinu os vrtnje......... :BangHead: :BangHead:
Misak:
--- Citat: marracc - 27 Listopad, 2011, 23:58:34 ---sad cu ja staavit na apriliu srku kamionski motor frende, e....al onaj praaaaaaaavii... tolko bu momenta imo da cu pomaknut zemljinu os vrtnje......... :BangHead: :BangHead:
--- Kraj citata ---
frende, nisi mi bas najbistriji...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju