Ostalo > Motocikli
'97 đejzi 125
giannelli:
restaracija.. tzv obnavljanje, sad reci da je lakse napravit novu kucu nego uredit vec postojecu. :laughing11:
Rox-Rab:
--- Citat: giannelli - 11 Prosinac, 2011, 23:03:55 ---restaracija.. tzv obnavljanje, sad reci da je lakse napravit novu kucu nego uredit vec postojecu. :laughing11:
--- Kraj citata ---
po meni je lakse novu izgradit jer kad preuređujes kucu moras prvo maknut sve stare stvari (ili recimo stemat plocice,zid bilo sta) a na novoj to odma postavljas
ovo je bio mali off nemojmo se sad prepirat :toothy3:
pOha:
a bome ovaj motor se ne obnavlja, osim masine (tocnije blokova) sve je ostalo novo - plastike, vide, naljepnice... ali kao sto kaze Rox ovo je nepotrebno prepiranje...
Svaka cast momku za cijeli projekt, za nas koji volimo "prckat" po motorima/skuterima ovo je san snova (naravno kad imas slobodnog vremena), ja sam iz sale napisa da je jeftinije novoga uzet, zato sam i stavia ovog smajlica :toothy12:
Dox:
sigurno da je novi motor novi ali to i kosta , kuce s ovim nemaju veze lol , nekome je lakse kupit motor pa polako slagat kak se skupi lova kad nikak da zaspra za nekaj uredno a krosera kojeg got da kupis treba metnuti odma 500€ u njega da bi ispravan bil rijetko ko o tome vodi brigu , a opet neko se mozda i zajebe pri kupnji pa nit motor vise nije ni za prodati dobar :laughing7:
ima puno posla oko ovak neceg kaj got pipnes nevalja al nakraju se slozi , budem stavil slike i racunicu konacnu kad ga slozimo , trazimo neke dijelove po ebayu pa smo malo zastekali ali flege su slozene repariran amortizer kupljene jos neke stvari i tak , stavim slike koji dan :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Prosinac, 2011, 19:44:53 ---on samo vraca sve u tvornicko stanje, nikakav tuning
--- Kraj citata ---
Procitaj malo bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju