Ostalo > Motocikli
'97 đejzi 125
Brnelic:
Predobro ZAKON je!!!! :notworthy: :trespaf:
te-te-ac:
pedantan kao i uvijek.. :glasses9:
koliko takva "restauracija" kosta ?? :toothy9:
Dox:
dosta kosta ali si na kraju bezbrige :) , jer bolje je jednom sloziti kak treba nego dva il tri puta kak netreba :toothy12: cca 1000-1500€ ovisi o potrebnim djelovima
mi smo tu stavili komplet nove lagere u cijeloj masini , semeringe i dihtunge također , athena 125 novi cilindar kit , lageri vage i vilice su isto novi skupa sa semerinzima...
na masini nema jednog novog serafa , to su sve originalni serafi koji su bili u odlicnom stajnu samo su pocinčani da budu opet kao novi :)
a blokove sam ja pjeskaril poslje su prelakirani bezbojnim lakom , isto vrijedi i za poklopce ventila na cilindru :)
Deny:
--- Citat: Dox - 27 Listopad, 2011, 12:25:02 ---dosta kosta ali si na kraju bezbrige :) , jer bolje je jednom sloziti kak treba nego dva il tri puta kak netreba :toothy12: cca 1000-1500€ ovisi o potrebnim djelovima
mi smo tu stavili komplet nove lagere u cijeloj masini , semeringe i dihtunge također , athena 125 novi cilindar kit , lageri vage i vilice su isto novi skupa sa semerinzima...
na masini nema jednog novog serafa , to su sve originalni serafi koji su bili u odlicnom stajnu samo su pocinčani da budu opet kao novi :)
a blokove sam ja pjeskaril poslje su prelakirani bezbojnim lakom , isto vrijedi i za poklopce ventila na cilindru :)
--- Kraj citata ---
dzabe :icon_thumright: napravis jednom i bez brige si,odlicno izgleda :icon_thumright:
walkay:
Odlicno izgleda, svaka cast! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju