Ostalo > Motocikli

'97 đejzi 125

<< < (3/14) > >>

Brnelic:
Predobro ZAKON je!!!!  :notworthy: :trespaf:

te-te-ac:
pedantan kao i uvijek..  :glasses9:

koliko takva "restauracija" kosta ?? :toothy9:

Dox:
dosta kosta ali si na kraju bezbrige  :) , jer bolje je jednom sloziti kak treba nego dva il tri puta kak netreba  :toothy12: cca 1000-1500€ ovisi o potrebnim djelovima

mi smo tu stavili komplet nove lagere u cijeloj masini , semeringe i dihtunge također , athena 125 novi cilindar kit , lageri vage i vilice su isto novi skupa sa semerinzima...
na masini nema jednog novog serafa , to su sve originalni serafi koji su bili u odlicnom stajnu samo  su pocinčani da budu opet kao novi  :)
a blokove  sam ja pjeskaril poslje su prelakirani bezbojnim lakom , isto vrijedi i za poklopce ventila na cilindru  :)

Deny:

--- Citat: Dox - 27 Listopad, 2011, 12:25:02 ---dosta kosta ali si na kraju bezbrige  :) , jer bolje je jednom sloziti kak treba nego dva il tri puta kak netreba  :toothy12: cca 1000-1500€ ovisi o potrebnim djelovima

mi smo tu stavili komplet nove lagere u cijeloj masini , semeringe i dihtunge također , athena 125 novi cilindar kit , lageri vage i vilice su isto novi skupa sa semerinzima...
na masini nema jednog novog serafa , to su sve originalni serafi koji su bili u odlicnom stajnu samo  su pocinčani da budu opet kao novi  :)
a blokove  sam ja pjeskaril poslje su prelakirani bezbojnim lakom , isto vrijedi i za poklopce ventila na cilindru  :)

--- Kraj citata ---
dzabe  :icon_thumright: napravis jednom i bez brige si,odlicno izgleda  :icon_thumright:

walkay:
Odlicno izgleda, svaka cast!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju