Tehnički kutak > Tuning skutera

Gdje ima za kupit ....

(1/2) > >>

R50X:
Gdje u Zg ima za kupit Laser X pro i koliko kosta ?

Drnda:
neznam ima li ga uopce u HR, a samo da pitam, po onim grafovima koji je jaci , taj ili ZX, i ako znas koje se role sa njima dobivaju? Hvala

SlowRider:

--- Citat: R50X - 14 Ožujak, 2008, 22:26:45 ---Gdje u Zg ima za kupit Laser X pro i koliko kosta ?

--- Kraj citata ---

U Zagrebu nigdje, u HR nigdje.

pitaNS:
Ja ga našao u Beogradu, kupujem za par dana...
Po grfikonima je dosta jači od ZX-a, ne verujem da se dobijaju ikakve rolnice sa njim...

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 15 Ožujak, 2008, 11:31:32 ---Ja ga našao u Beogradu, kupujem za par dana...
Po grfikonima je dosta jači od ZX-a, ne verujem da se dobijaju ikakve rolnice sa njim...

--- Kraj citata ---

Mislim da se dobiju rolice i federi. Taj Laser je od Nizozemske firme i djeluje mi jako dobar sto se tice performansi.

Laser XPro Exhaust Chrome with Carbon Silencer

" Some of you probably know Laser as a renowned manufacturer for motorcycle exhausts from the Netherlands. Recently they have started to offer high quality systems with road homologation for scooters, too. A special highlight is the chrome version of the XPro exhaust, which looks even cooler with black carbon silencer. Performancewise this one is really among the best: in our tests it was the best one with original and 70cc sport cylinders such as Polini and Minarelli. But it is also a very convincing performer with other engines. "

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju