Tehnički kutak > Garaža
..::Aprilia Area 51::..old school
aprilia area 51:
ja sam to na svojoj vec napravio...samo nemam sliku jbg...zaboravio slikat... :toothy9:
kamikaza:
ovo okruglo sa obrvama mi je nekak zastarjelo mislim da bi ga ledice na ducati semu diglo ali samo je jedan covjek izjasnio da bi bilo cak i ok a sta ti bero mislis na takva straznja svjetla jer vidim da imas ti ipak stila posto ti je peugeot u projektu odlican
B.E.R.O.:
--- Citat: kamikaza - 29 Studeni, 2011, 17:49:03 ---ovo okruglo sa obrvama mi je nekak zastarjelo mislim da bi ga ledice na ducati semu diglo ali samo je jedan covjek izjasnio da bi bilo cak i ok a sta ti bero mislis na takva straznja svjetla jer vidim da imas ti ipak stila posto ti je peugeot u projektu odlican
--- Kraj citata ---
Ja mislim da bi bilo super to!!!
Ideja je odlicna,samo da se napravi da se nevidi,samo je bi stavio da bude pozicija znaci svijetlo takvo a kocnica ostane original!!
Na Ducati-u izgleda jako lijepo mislim da bi i ovdje bilo super!!!
:icon_thumright:
kamikaza:
evo mali update nabavio sam si prazne blokove od aeroxa sa getribom jer imam namjeru u slobodno vrijeme slagat u te blokove radilicu za midrace neki duo ili tpr zavisi kaj naleti i imat to sa strane sve dok se moja masina ne razleti jer ipak shot na seriskoj radilici je smjesno sa tim sportom/evom u takvom stanju.
sad je u fazi skidanja maščobe :toothy9:
stigao je i prijenos i sad cekam tu radilicu sa punim polutkama (metalnim)kazu da ide na 16k tako da sam siguran jer shot vrti na 12k
doritos:
--- Citat: kamikaza - 24 Prosinac, 2011, 11:45:56 ---evo mali update nabavio sam si prazne blokove od aeroxa sa getribom jer imam namjeru u slobodno vrijeme slagat u te blokove radilicu za midrace neki duo ili tpr zavisi kaj naleti i imat to sa strane sve dok se moja masina ne razleti jer ipak shot na seriskoj radilici je smjesno sa tim sportom/evom u takvom stanju.
sad je u fazi skidanja maščobe :toothy9:
--- Kraj citata ---
Alo lega, ovi blokovi su fuj XD
nego jesi mozda razmisljao da ovi blokovi od aeroxa nemaju onu rupu iza blokova da moze stat vakum pipak sa crijevom?? pogledaj si kak ima tvoja area51 pa ce ti sve biti jasno . ili vec to imas u planu izbusiti tu rupu u bloku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju