Općenito > Maxiskuteri
Smanjivanje vjetrobrana na Beverlyju 250...?
div:
Nije ružan ni vizir koliko su ružni retrovizori koda kamp kućicu vuče za sobom pa mu toliki trebaju :toothy10:
3alfa3:
Kaj kukakte oko tih retrovizora? Pa cijeli Bev nije bas neki ljepotan pa to nije tako strasno. A sigurno su funkcionalni jer su siroki. Ja bi ih ostavio u svakom slucaju
B.E.R.O.:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Veljača, 2012, 17:43:25 ---Kaj kukakte oko tih retrovizora? Pa cijeli Bev nije bas neki ljepotan pa to nije tako strasno. A sigurno su funkcionalni jer su siroki. Ja bi ih ostavio u svakom slucaju
--- Kraj citata ---
Funkcionalni jesu,vizir veliki smeta jer lomi sliku bar sto se moje visine tice ali jako dobro stiti od vjetra.
I beverly bez retrovizora i vizira izgleda uzasno!!!
:icon_thumright:
I tema je stara par mjeseci!!!
:dontknow: :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 24 Veljača, 2012, 17:49:51 ---I tema je stara par mjeseci!!!
:dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ja lijen gledat.... ;D
Al bar nisam digo temu
tuta125:
Meni je osobno Bev lijep, osim prednjeg blatobrana koji je u najmanju ruku ocajan... al o ukusima se ne raspravlja :icon_thumright:
Retrovizor i vjetrobran su, sto se tice funkcionalnosti, bez zamjerke i savrseno obavljaju svoju funkciju.
Al i meni vjetrobran smeta zbog visine pa sam ga bas zato trebao smanjiti, evo i nekoliko slika kako sad izgleda:
Sve u svemu, po meni je Beverly vrhunski skuter - kvalitetom, funkcionalnoscu, udobnoscu i ciklistikom, i ne bi ga mijenjao :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju