Ostalo > Sportski kutak

Cro cop - Tatsuya Mizuno

<< < (2/4) > >>

Goran:

--- Citat: Doomsday - 14 Ožujak, 2008, 17:06:17 ---Mislin da je izgubija motivaciju... Nadan se da griješin, i da će preostale 3 borbe u UFC satrat sve protivnike... A ka šlag na kraju, da će se nastavit u Japanu borit i napokon pobjedit Fedora u ringu... Mislin da mu je još jedino Fedor osta ka kakva-takva motivacija...  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Još se na zna hoće li završiti preostale tri borbe u UFC-u!Prema nekim prognozama u ovoj novoj organizaciji trebao bi odraditi dve, tri borbe a na Staru godinu bi se mogao boriti protiv Fedora ako će slaviti u svim mečevima!!! :icon_thumright:
Za njegove poraze u UFC-u su krivi: nedostatak motivacije, podcijenjivanje protivnika, zasičenost, oktogon i samouvjeranost pošto je mislio da će uzeti naslov samo tako-lako!!! :icon_tongue:
Sutra ćemo sve vidjeti!!!!!!!!!!! :hello:

Tommek:
jel nije pusa odustao?

Mr J:
Mislim da ce ovo biti to be or not to be za Mirka, a za takav jedan come back ima najboljeg moguceg protivnika (slabijeg od sebe) i definitivno je favorit... ALI Mirko ima staklenu bradu i u zadnje vrijeme je sav neki u strahu, ne znam, ako je rijesio stvari u svojoj glavi onda ce biti pravi come back, ako je glava i dalje problem onda ce biti  neka prosjecna borba u kojoj bi mogao i pobrati neki slucajan udarac kao protiv Gonzage...

Relano gledajuci, ako i dodje do borbe protiv Fedora tu Mirko nema sanse... Imao je priliku jednom se boriti protiv njega i Fedor ga je ubio u stnad up-u... Fedor izgleda zapusteno a lik je sirova snaga uz to je i pametan i bori se s mozgom... Ruku na srce ali mislim da mu Mirko nije dorastao, osim ako ne zaluta lijeva noga u glavu...  :icon_thumright:

Goran:

--- Citat: Mr J - 14 Ožujak, 2008, 23:03:20 ---Mislim da ce ovo biti to be or not to be za Mirka, a za takav jedan come back ima najboljeg moguceg protivnika (slabijeg od sebe) i definitivno je favorit... ALI Mirko ima staklenu bradu i u zadnje vrijeme je sav neki u strahu, ne znam, ako je rijesio stvari u svojoj glavi onda ce biti pravi come back, ako je glava i dalje problem onda ce biti  neka prosjecna borba u kojoj bi mogao i pobrati neki slucajan udarac kao protiv Gonzage...

Relano gledajuci, ako i dodje do borbe protiv Fedora tu Mirko nema sanse... Imao je priliku jednom se boriti protiv njega i Fedor ga je ubio u stnad up-u... Fedor izgleda zapusteno a lik je sirova snaga uz to je i pametan i bori se s mozgom... Ruku na srce ali mislim da mu Mirko nije dorastao, osim ako ne zaluta lijeva noga u glavu...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Frende kako možeš reći da ga je Fedor ubio u stand up-u, kad ga je Mirko dva puta raskrvario da su morali prekidati meč i pružati mu pomoć, te ga je bacio iz ringa kao vreću krumpira, malo bolje pogledaj meč pa kometiraj!!!Mirko je tu borbu izgubio na bodove i biloje izjednačeno!!!
Dok svi dobro znamo da izazivač titule mora knock-out-om ili izrazitom nadmoći osvojiti naslov prvaka!!!Dok prvak samo treba obraniti naslov a za to mu je dovoljno i neodlučena borba!!
Fedor je prije borbe s Mirkom dva puta odgađao meč...
Sve je moguće u jednoj borbi...

vjeko86:
go Mirko go  :icon_thumright:

ipak je pobjedio,nismo ni sumnjali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju