Tehnički kutak > Tuning skutera
novo kvacilo
Rox-Rab:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Listopad, 2011, 15:36:50 ---
Malossi Fly (federe ne trebas jer s njim dobis montirane federe za serijalu) i kupis ili originalno zvono ili malossi "obicno"
--- Kraj citata ---
ako je serijala nek uzme serijsko kvacilo za 150kn i na miru je,meni fly na serijali nije nikako sljakao
IvanRox:
--- Citat: Rox-Rab - 25 Listopad, 2011, 16:09:52 ---
ako je serijala nek uzme serijsko kvacilo za 150kn i na miru je,meni fly na serijali nije nikako sljakao
--- Kraj citata ---
a htio bi nest malo jace vidio sam RMS-ovo za 55€ pa me zanima je to oke ? :frajer:
3alfa3:
--- Citat: IvanRox - 25 Listopad, 2011, 16:14:31 --- a htio bi nest malo jace vidio sam RMS-ovo za 55€ pa me zanima je to oke ? :frajer:
--- Kraj citata ---
Za serijalu je sve OK
Iwo SR Tuono:
dobra ti je ta serijala sa nardom
s koje strane si iz Rijeke,ne viđam baš tog plavog aeroxa
ja da sad kupujem kvačilo, Stage 6 torque control/Delta i RMS zvono ili neko drugo slične cjenovne kategorije
pošto je to mrtva serijala koja nemože poderat kvačilo brzo i gdje netreba neku superultrauber kvačilo zamjensko od RMS-a ili original bude sasvim dovoljno. I previše
IvanRox:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Listopad, 2011, 16:24:31 ---dobra ti je ta serijala sa nardom
s koje strane si iz Rijeke,ne viđam baš tog plavog aeroxa
ja da sad kupujem kvačilo, Stage 6 torque control/Delta i RMS zvono ili neko drugo slične cjenovne kategorije
pošto je to mrtva serijala koja nemože poderat kvačilo brzo i gdje netreba neku superultrauber kvačilo zamjensko od RMS-a ili original bude sasvim dovoljno. I previše
--- Kraj citata ---
ja sam sa Kukljanova inace a imas slike na fb-u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju