Tehnički kutak > Garaža
Kad narastem bit cu Beverly 250 ;)
B.E.R.O.:
Meni zena na Beverly-u ima isto xenon 8000 k ali bez lece,samo kratko ili ti ga na hrvatskom oboreno svijetlo!!!
;D ;D
Ja postavljao,i fino svijetli.Dugo rijetko kad i palim!!!
:icon_thumright:
Trebao si ovaj crom tj. sjenilo obojati u crno!!!
tuta125:
--- Citat: B.E.R.O. - 11 Studeni, 2011, 19:48:05 ---Meni zena na Beverly-u ima isto xenon 8000 k ali bez lece,samo kratko ili ti ga na hrvatskom oboreno svijetlo!!!
;D ;D
Ja postavljao,i fino svijetli.Dugo rijetko kad i palim!!!
Trebao si ovaj crom tj. sjenilo obojati u crno!!!
--- Kraj citata ---
xenon bez lece nije ni upola ko ovo i jos 8000, po meni previse plavo :drunken_smilie:
to za bojanje sjenila ti je super ideja, nije mi pala na pamet, to cu napravit odma sljedeci put kad budem otvarao far :icon_thumright:
Miki-speedy:
Predobro izgleda,pogotovo jer nije kicasto kao oni plavi i "ljubicasti" xenoni :icon_thumright:
tuta125:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 12 Studeni, 2011, 00:05:51 ---Predobro izgleda,pogotovo jer nije kicasto kao oni plavi i "ljubicasti" xenoni :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovo sam stavio radi bolje vidljivosti po noci, uopce me ne zanima izgled tako da sam uzeo boju najblizu dnevnom svjetlu, cistu bijelu :icon_thumright:
dao sam originalni vjetrobran na poliranje tako da cu vjerojatno njega vratit nazad ako dobro ispadne, necu nista rezat nit cu stavljat manji, to bi trebalo bit gotovo sljedeci tjedan pa cu stavit par slika.
^^GlavonjA^^:
jako ljep i očuvan beverly....ak nije tajna ko je prijašnji vlasnik...milsim da ga poznam...može i u box! :icon_thumright: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju