Tehnički kutak > Garaža
Moja Sr-ka Morini :)
Anel:
Lijepa SRka :icon_thumright:,ma sve su SRke lijepe :icon_tongue:
daj mi reci koja je sad krajnja i kak' se ponasa sa ovim rolicama
mark055:
--- Citat: Grale - 23 Listopad, 2011, 22:42:44 ---beno zgleda...zkj si ju opće išel prodavat ak si napravil generalku na mašini i "limariji" ? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
zato što bi polagao za auto..imam a1 kategoriju..al ajd položit cu za auto za koji mjesec valda..tak da cu odustat od prodaje :icon_thumright:
--- Citat: Anel - 23 Listopad, 2011, 22:46:50 ---Lijepa SRka :icon_thumright:,ma sve su SRke lijepe :icon_tongue:
daj mi reci koja je sad krajnja i kak' se ponasa sa ovim rolicama
--- Kraj citata ---
sad fino razvrti mašino, ima rupu malu u ubrzanju negdje od 20 d0 40 kmh(samo nekad xD) al dalje ide jako fino..sad nisam još uspio do kraja ić da vidiim krajnju, al uspio sam do 80 po satu doć, al iso je jos :D kad bude koji topliji dan provjerit cu,tek su prekjučer stavio te rolice.
walkay:
Lijep skuter, ja bi jos felge ofarbao i super! :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
bravo, ofarbao si Tetsuya Harada replicu vjerovatno
mark055:
--- Citat: walkay - 24 Listopad, 2011, 00:00:20 ---Lijep skuter, ja bi jos felge ofarbao i super! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
planirao sam i to.U crnu boju, i naručit crvenu trakicu. :)
--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Listopad, 2011, 00:45:55 ---bravo, ofarbao si Tetsuya Harada replicu vjerovatno
--- Kraj citata ---
eo to je bio ovakav skuter,, sam polja naljepnica je bilo izderano..
de mi sam recite zašt neće da postavi sliku da se odma može vidjet..a ne da se mora otvarat link?
dok pisem pritisnem tam di pise "Slika" i ubacim link između i opet se mora otvarat!?! :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju