Tehnički kutak > Garaža

Moja Sr-ka Morini :)

<< < (4/8) > >>

aprilia area 51:
vidio sam je na meetu u zu...nije lose lijepo izgleda...dobro bi doslo malo tuninga neki spuh vario cito malo da se preporodi...i da nisam ni zagledo jel to ditech ili karb verzija

mark055:

--- Citat: aprilia area 51 - 24 Listopad, 2011, 21:01:54 ---vidio sam je na meetu u zu...nije lose lijepo izgleda...dobro bi doslo malo tuninga neki spuh vario cito malo da se preporodi...i da nisam ni zagledo jel to ditech ili karb verzija

--- Kraj citata ---
karb verzija
eo sad sam baš u pregovorima za kit..islo bi to sve već sam pare trebaju,al polako s vremenom će doć to sve :D
taman negdje do idućeg meeta,,nadam se  :icon_thumright:

aprilia area 51:
to je odlicno...ja sam imo istu taku 2002 godina bila je bijela imas u projektima ili u garazi temu...gore je bio malossi sport multivar malossi remen preraden usis dellorto 19 gljiva i zx...i motor je po satu iso 110 znaci punio sat na vlacio do toga doslovno ko iz picke...zato sto oni imaju dosta kratak prenos pa onda jako brzo i fino navlaci ali je krajnja malo slabija...tako da bi i na taj set up odlicno sjeo i neki primar duzi...da mu malo i krajnju poveca... :icon_thumright:

mark055:
tako sam neš  i mislio setup,,meni krajnja da je 90 km/h po gps ja sam zadovoljan,,al nek do te brzine "čupa"
pogledat cu baš taj tvoj projekt..  :icon_thumright:

aprilia area 51:
potrazi tam negdje mora biti...ma da vidjet ces krajnja ce ti tak isto biti jer izgleda da nemoze vise bez primara jer je dosta kratak...ja sam probo par kombinacija i nisam mogo bolje...znaci kad budes uzimo gledaj da si uzmes i primar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju