Tehnički kutak > Tuning skutera
Nekoliko slika preradjenih cilindara i blokova
Mr J:
vjerujem da ce se alfa i hac nadovezati malo... jer su iskreno duze u tuningu nego ja i vjerujem da imaju vise slozenih i obradjenih blokova od mene...
Mr J:
Ono sto ja smatram najbitnijim je da smjesa cim prije napuni cilindar - dizu se okretaji i rezultira vecom snagom (eksplozija smjese u kompresionom prostoru izmedju cela klipa i glave svojom energijom djeluje na klip pomicuci ga prema dolje a on preko klipnjace okrece radilicu i tako u svakom okretaju)...
Dakle najbitnije je omoguciti sto brze punjenje cilindra optimalnom kolicinom zraka i goriva... najoptimalnija je kombinacija visok potlak koji uvlaci smjesu i kratak i gladak put sa sto manjim otporom kretanju smjese (trenje)... kod strujanja fluida imamo lamilarno, turbulentno i laminarno sa turbulentnim , najpogodnije bi bilo ovo zadnje... Zato se u praksi nastoji sto vise smanjiti put od karburatora do cartera a naravno da se potlak povecava sa smanjenjem zracnosti u carteru...
Sada sve to treba dobro iskombinirati i obraditi zajedno kako bi se izvukao optimum!
P.S. Samim povecanjem okretaja se smanjuje vijek trajanja lezaja a ako se ide i na neke ludo visoke okretaje trebaju uze tolerancije radilice...
Zasto se na 50ice sa kitem stavljaju sportske radilice sa punim polutkama?! Da se smanji zracnost u karteru i time poveca potlak/ pretkompresija... Obicno su te radilice i napravljene kvalitetnije da izdrze vece sile...
the_ilusionist:
to me uvik zanimalo, al uvik ima 100 misljenja i sto odgovora na jedno pitanje, npr. poliranje kompletnog kartera, jedni kazu da je bolje, bolji usis, a drugi da to nije bas dobro, jer se smjesa dobro ne izmisa, a drugi opet da tome sluzi karburator da to izmisa... i tako... najbolje znaju oni sta su kemijali s tin vec... mene zanima kolko se oprilike u nekome postotku moze dobit povecanje snage s vakon obradon kartera i cilindra, znaci micanje svih prepreka i poliranje??
Mr J:
--- Citat: the_ilusionist - 15 Ožujak, 2008, 00:16:53 ---to me uvik zanimalo, al uvik ima 100 misljenja i sto odgovora na jedno pitanje, npr. poliranje kompletnog kartera, jedni kazu da je bolje, bolji usis, a drugi da to nije bas dobro, jer se smjesa dobro ne izmisa, a drugi opet da tome sluzi karburator da to izmisa... i tako... najbolje znaju oni sta su kemijali s tin vec... mene zanima kolko se oprilike u nekome postotku moze dobit povecanje snage s vakon obradon kartera i cilindra, znaci micanje svih prepreka i poliranje??
--- Kraj citata ---
Eh to ti je bitno... ako je sve polirano imas samo lamilarno strujanje... potrebno je dobiti turbulentno kroz sredinu a to bi trebao napraviti potlak... Ujedno imas i na kanalima cilindra razdjelnik...
Realno gledajuci nije to samo tako obraditi, treba racunati i na pravu mjeru dotjerati preljevne kanale, obraditi klip jer klip ih otvara i zatvara (on glumi ventil)...
O racunanju ce ti vise hac ili alfa napisati (ja idem gledati 28 dana poslije) :)
hac:
što se tiće turpijanja blokova,ja imam minimalistički pristup......vidio sam već tu po forumu razna rezanja po blokovima,ne preba preterivat,treba omogučit smjesi da što prije i sa što manje turbolencija stigne u cilindar i to je to........novija godišta mina blokova treba stvarno minimalno dirat,pia isto tako.....jedino peugeot traži malo više rezanja
--- Citat: ---to me uvik zanimalo, al uvik ima 100 misljenja i sto odgovora na jedno pitanje, npr. poliranje kompletnog kartera, jedni kazu da je bolje, bolji usis, a drugi da to nije bas dobro, jer se smjesa dobro ne izmisa, a drugi opet da tome sluzi karburator da to izmisa... i tako... najbolje znaju oni sta su kemijali s tin vec... mene zanima kolko se oprilike u nekome postotku moze dobit povecanje snage s vakon obradon kartera i cilindra, znaci micanje svih prepreka i poliranje??
--- Kraj citata ---
nikavo poliranje blokova,kad se završi rezanje preba proć 100 šmirglom da se dobije malo gripa i to je to.......a što se tiče porasta snage ,na base setupu se ne dobije ništa osjetno,tek na setupima +15 konja .......tu se znatno osjeti recimo pripasavanje bloka na cilindar jer kitovi tipa polini,hebo,MHR.....imaju dosta šire transfer kanale nego što je na bloku.......imam negdje dyno mjerenje polini evo 2 kit na pia blokovima,stock blokovi 17 ks,prerađeni 21 ks.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju