Tehnički kutak > Tuning skutera

sirenje bb cilindra?

<< < (4/7) > >>

Deny:
slao sam cilindre u novi sad (mjesto odakle potice gagi tjuner) da mi covek stavi nikasil na sp cilindre i predobro je uradio bilo je nekih 120 e po cilindru ,cilindri novi bukvalno imam nedje broj pa ako kome treba tu je,ugl pricali smo kaze da ga moze razbusit za stavljanje veceg klipa i tako to

Kamba:
Nisu ga nikasilirali u Novom Sadu,et čisto da znaš! Mislim da je kolega rekao da u Sloveniji to rade,a on je do tog Slovenca došao preko dečka iz Novog Sada! Čisto da se zna,u bivšoj Yugi jedino slovenci to delaju!

salej600:
http://www.kgl.si/  to je firma u Slo, a dečki iz NS kada nakupe dovoljan broj komada voze u Češku. Radi se i u Italiji ali neznam gdje

Deny:

--- Citat: Kamba - 02 Studeni, 2011, 05:58:21 ---Nisu ga nikasilirali u Novom Sadu,et čisto da znaš! Mislim da je kolega rekao da u Sloveniji to rade,a on je do tog Slovenca došao preko dečka iz Novog Sada! Čisto da se zna,u bivšoj Yugi jedino slovenci to delaju!

--- Kraj citata ---
e jbg onda ja sam preko moba shvatio da u ns-u to rade al eto mozda oni salju u slo ili ita pa tamo delaju ugl predobro je bio odradjen posao  :icon_thumright:

MALES SR180r:
kolko se to sve skupa isplati,ako je cca 1400kn novi klip i cilindar za sp-a 180  :dontknow:

druga stvar ako se radi o nečem tipa rs250 ili neki stariji motor za kojeg nema baš djelova a i ako se nađe skupo je!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju