Općenito > Generalno o skuterima

aerox 70cc ili runner 125cc

<< < (9/10) > >>

Deny:

--- Citat: igor.sb - 23 Listopad, 2011, 23:43:43 ---kad si stavio kit!? al raspast ce ti se brzo

svejedno imat ces malenu stetu  :dontknow:

--- Kraj citata ---
jao igore nemas pojma,nemam ja kit ,P je tjunirao a G ustelovao karb dok je H kurblao da upali  :drunken_smilie:

danc00:

--- Citat: Deny - 23 Listopad, 2011, 23:42:16 ---neznam za tvog al moj ide ko zmaj,propinje na zadnji ko mustang(konj neuskopljeni)  :hello:a uz to je i skinheds  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa ti onda imaš Boatin Monoskuter, taj tvornički nema prednjeg kotača!

Miki-speedy:

--- Citat: igor.sb - 23 Listopad, 2011, 23:34:46 ---ne vidim da je autor teme napisao sta je bolje za stunt il sta ide bolje na zadnji

aj sto je jedan spomenuo zadnji, neg i ti ponavljas njegove gluposti

roxova jedina prednost je jeftinija rega i osiguranje

--- Kraj citata ---
Ocito danc00 ne konta,zato sam ponovio :frajer:

klingerit:

--- Citat: danc00 - 23 Listopad, 2011, 23:47:07 ---Pa ti onda imaš Boatin Monoskuter, taj tvornički nema prednjeg kotača!

--- Kraj citata ---
baotian monster? a kaj to kaje kineski i 4t znaci da nece na zadnjem'? ja sm na svom proso 1.5km sa nogama na motoru, masina nije vazna vazno je kak vozis  :icon_tongue:

Deny:

--- Citat: klingerit - 23 Listopad, 2011, 23:49:18 --- baotian monster? a kaj to kaje kineski i 4t znaci da nece na zadnjem'? ja sm na svom proso 1.5km sa nogama na motoru, masina nije vazna vazno je kak vozis  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
i ja kad se naduvam vidim zmajeve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju