Općenito > Generalno o skuterima
aerox 70cc ili runner 125cc
Deny:
--- Citat: igor.sb - 23 Listopad, 2011, 23:43:43 ---kad si stavio kit!? al raspast ce ti se brzo
svejedno imat ces malenu stetu :dontknow:
--- Kraj citata ---
jao igore nemas pojma,nemam ja kit ,P je tjunirao a G ustelovao karb dok je H kurblao da upali :drunken_smilie:
danc00:
--- Citat: Deny - 23 Listopad, 2011, 23:42:16 ---neznam za tvog al moj ide ko zmaj,propinje na zadnji ko mustang(konj neuskopljeni) :hello:a uz to je i skinheds :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa ti onda imaš Boatin Monoskuter, taj tvornički nema prednjeg kotača!
Miki-speedy:
--- Citat: igor.sb - 23 Listopad, 2011, 23:34:46 ---ne vidim da je autor teme napisao sta je bolje za stunt il sta ide bolje na zadnji
aj sto je jedan spomenuo zadnji, neg i ti ponavljas njegove gluposti
roxova jedina prednost je jeftinija rega i osiguranje
--- Kraj citata ---
Ocito danc00 ne konta,zato sam ponovio :frajer:
klingerit:
--- Citat: danc00 - 23 Listopad, 2011, 23:47:07 ---Pa ti onda imaš Boatin Monoskuter, taj tvornički nema prednjeg kotača!
--- Kraj citata ---
baotian monster? a kaj to kaje kineski i 4t znaci da nece na zadnjem'? ja sm na svom proso 1.5km sa nogama na motoru, masina nije vazna vazno je kak vozis :icon_tongue:
Deny:
--- Citat: klingerit - 23 Listopad, 2011, 23:49:18 --- baotian monster? a kaj to kaje kineski i 4t znaci da nece na zadnjem'? ja sm na svom proso 1.5km sa nogama na motoru, masina nije vazna vazno je kak vozis :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
i ja kad se naduvam vidim zmajeve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju