Tehnički kutak > Garaža
PiaSpeedy From Hell
mhr-team:
trebo si druže to oštećenje na bloku zalit tekućim metalom i obradit malo i onda stavit semering, jer ako ti semering nailazi na to moguće da će vući falš zrak tj. gubit kompresiju
FeZox-team:
ev izgleda da to nije nis strasno, znaci danas sve iskomletirano i masina je upalila nakon desetak kurblanja i prvi dojmovi sve 5 i odlicna boja svijecice na pol gasa bas ona boja cigle
no uz to nedavno sam pupmu nosio na reparinje i danas je nakon kratke voznje od 2km procurila pumpa koju sam platio 300 kn a nije napravljena
radi ona ali polako kapa to sve i kad je ugasen skuter
mhr-team:
--- Citat: FeZox-team - 20 Srpanj, 2013, 12:36:16 ---ev izgleda da to nije nis strasno, znaci danas sve iskomletirano i masina je upalila nakon desetak kurblanja i prvi dojmovi sve 5 i odlicna boja svijecice na pol gasa bas ona boja cigle
no uz to nedavno sam pupmu nosio na reparinje i danas je nakon kratke voznje od 2km procurila pumpa koju sam platio 300 kn a nije napravljena
radi ona ali polako kapa to sve i kad je ugasen skuter
--- Kraj citata ---
a u pm i pumpa :sad1:
FeZox-team:
nakon dugo vremena desila se deformacija skutera obicnog pezova u tzv. PiaSpeedy
upustio sam se u malo veci projekt tjuniranja i vec duze vrijeme ga radim ali tek sad slike stavljam cisto da se skupi materijala
postupak svega tog je poceo zbog tog sto me na raskrizju udario kombic i razbio starog SF2, no to je samo bio poticaj da si snove u stvarnost ostvarim
---> Pocinjemo:
ovako to trenutno izgleda
Termogrupa:
kupio Pia blokove
stigao i kit TP Due+ obradena strana usisa i u vrlo dobro stanju, ali vjerovatno ide odmah na specijalu jer imam taman za njega novi Asso klip 48mm
nabavljena radilica MHR i odlicnom stanju od jako dobrog kolege ;)
tu je i iglicasti lezaj Malossi MHR
lezajevi i semerinzi NTN
- kriva slika je postavljena -
mhr-team:
odlično prijatelju... samo naprijed :)
ako di zapne tu sam ;D
i podrdavi ovog frenda za radilicu ;D a možeš i ovoga za igličasti, ležajeve, pečurku :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju