Tehnički kutak > Garaža

PiaSpeedy From Hell

<< < (11/42) > >>

TomoRI:
radije uzmi yasuni r jer replica i roost nisu jedno za drugo, overkill za replicu je vec na 11 000 a roost radi na minimalno 12 500.

FeZox-team:
nisam ti ja bas za gospodina i tako tu voznju, mene zadovolji kratka voznja s ubijanjem, znaci seljak hehhehe  ;D
aha znaci R mu je ono aman taman
vidim ja da cu jos dugo bit na TT nemos tog famoznog yasunia naci da se kupi posteno

nodius:

--- Citat: FeZox-team - 05 Listopad, 2012, 22:05:30 ---nisam ti ja bas za gospodina i tako tu voznju, mene zadovolji kratka voznja s ubijanjem, znaci seljak hehhehe  ;D
aha znaci R mu je ono aman taman
vidim ja da cu jos dugo bit na TT nemos tog famoznog yasunia naci da se kupi posteno

--- Kraj citata ---

ha jebiga, sve ima svoju cijenu, idi kopaj negdi pa ce bit i za r1 :D

mhr-team:
ubrzanje je druže čist solidno, krajnja loša za taj setup...  :sad3:
ne znam, po meni je dat 300e za roosta čista glupost, radije bi ze te novce uzeo poštenu piaggio LC mašinu sa instalacijiom i to stavio gore i vjeruj mi da bi sa prerađenim serijskim cilindrom i ZX-om išao bolje nego SF sa kitom, žaosno a istinito  :dontknow:
ako se slučajno odlučiš za taj moj prijedlog, dođi kod mene i ja ti sve objasnim šta i kako, nosač ti pomognem napravit i reć sve što ti treba, jer za 300e možeš bez problema nabavit pia mašinu i onda si na konju...
i ako budeš tražio blokove imam ja jedne u salon stanju sa novom sportskom radilicom  :icon_thumright:

FeZox-team:
malo da spamam
ev iduce u planu promijenit prednji amontizer tj bilo kakav stavit samo da je manji da se prednji kraj skutera spusti- jbg to me napaljuje  ;D
slika photoshopa kako bi to u principu trebalo bit:

da popratim sliku s videom
Peugeot burnout---> fali mu malo vise obrtaja ali ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju