Tehnički kutak > Garaža
PiaSpeedy From Hell
pralas:
--- Citat: FeZox-team - 18 Kolovoz, 2014, 19:24:24 ---da cujem vasa iskustva na ovakvim setup-ovima
krajna brzina je tocno 115 km/h po gps mjereno i na vise nacina
svjecica je idealne boje sto sam prezadovoljan
--- Kraj citata ---
sasvim dovoljno,sta ce ti vise.j#bo krajnju,nije to skuter da ganjas top speed nego da ide jebeno do nekih 80 kmh i toe to.
FeZox-team:
da nisam ni ja koji je stalno na punom gasu vec ubrzanje mi je ono sto trticu drma od adrenalina hhehe
kod mene je samo getripa i polutke serijske al opet zadovoljan sam i mnogo vise od ocekivanog
sa svojim 77 kila mene due+ jb bacao na zadnji tocak :S
zrakoplovac:
pežo je bomba :icon_thumright: :icon_tongue:
Tomi_ZG:
--- Citat: FeZox-team - 19 Kolovoz, 2014, 17:47:29 ---da nisam ni ja koji je stalno na punom gasu vec ubrzanje mi je ono sto trticu drma od adrenalina hhehe
kod mene je samo getripa i polutke serijske al opet zadovoljan sam i mnogo vise od ocekivanog
sa svojim 77 kila mene due+ jb bacao na zadnji tocak :S
--- Kraj citata ---
Mora to ić jebeno due je jači nego kaj ljudi misle,a nardo mu je sam po sebi par,s duljom getribom i oversize prijenosom bi išao još bolje,barem stavi bilo kakvu linearnu polutku,a kaj se tiče ubrzanja moraš u startu do nekih 80-90 derat vxr-a,sp-a,beva 250,znam da smo nas par prije par godina to uspoređivali,ak je tak onda je dobro uštelan ;D
SF2 Freak:
Dobar je ali nije bolji od mog ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju