Tehnički kutak > Injection

ditech stao

<< < (2/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: Zeljac - 22 Listopad, 2011, 18:36:25 ---neznam lud sam i doslo mi je da ga polijem benzinom  :angry7: i zapalim jel stvarno sve radi sve super al on nece  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Tako bi (se) sigurno upalio  ;D

Tadr3:

--- Citat: IvanRox - 22 Listopad, 2011, 18:40:52 ---vakum ventil ili ti je negdje mozda ciijev pusta

--- Kraj citata ---

to je ditech majstore...

Zeljac, pogledaj usisne lamelice, meni je tak roknula jedna prije semafora na drzićevoj... i taman kad je bilo zeleno

Zeljac:
poha - svjecica druga ispravna 100 % stavljena ni cut
ivanrox - ja neznam na sta ti mislis pod taj vakum ventil a za cjev neznam nove su sve stavljene pred par km provjerit cu
3alfa3 -a pa ti ja kazem hahah tak bi upalio odma na prvu sibicu hahha
tadr3 - budem vidio kroz koji dan kad sve rastavim pa redom cu ici imat cu srece ako je to jer sam nedavno bio stavio malossi karbonske :D

JogFromYamaha:
daj pogle da ti se ni emulzija napravila sad je vlazni zrak i padala je kisa
pogle i spuzvu filtera da ni mokra

Zeljac:
a ja mislim da se skupila velika emulzija u kompresoru ili crjevu pa zato nece budem sve rastavio pa vidio jer neda mi se danas nedelja i nisam neke volje :D budemo sad prek tjedna rastavili sve po redu pa cemo vidjet ak se usis raspo onda ce mi to biti super jer razmisljam o stage6 onom velikom usisu da uzmem da mu mogu dat jos vise goriva da vidim jel bude onda to bilo to jer sad me jebe na mekanom sam federu u polini casici a kad stavim tvrdi orginalni skuter je lud stvarno  :toothy12: ali ne mogu njega imat jel drapi svjecica brzo jel ima previse goriva a zraka mu nemam na koji nacin vise za dat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju