Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner vx 125ccm---->200ccm

<< < (12/19) > >>

Brnelic:
sve pohvale za runnera!! :icon_thumright:

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-dna-50-cm3-cijena-nije-fiksna-oglas-2389004
ovo bilo tvoje?
koliko je to išlo max?

Rox-Rab:
ne sviđa mi se bas ta folija na tubovima,da su cijele u foliji mislim da bi bilo puno ljepse, btw mozes nabavit te folije?   :toothy11:

Loris Ri:

--- Citat: Brnelic - 28 Prosinac, 2011, 14:24:16 ---sve pohvale za runnera!! :icon_thumright:

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-dna-50-cm3-cijena-nije-fiksna-oglas-2389004
ovo bilo tvoje?
koliko je to išlo max?

--- Kraj citata ---
da bilo je moje... :icon_tongue:
sad na kraju je bio serijala,sa zx-om,prije toga base.....
ne sjecam se vise,cca 80-90 po satu....

--- Citat: Rox-Rab - 28 Prosinac, 2011, 14:35:51 ---ne sviđa mi se bas ta folija na tubovima,da su cijele u foliji mislim da bi bilo puno ljepse, btw mozes nabavit te folije?   :toothy11:

--- Kraj citata ---
da to sam i ja razmisljo da cijele stavim u karbon,al vidjet cu il poliranje il karbon nezz jos....
mogu nabavit al ti cijena nije bas povoljna ako kupujes metar kvadratni il vise....puno jeftinije ako dodes sa dijelovima i das im da stave karbon....za ovo sta sam ja radio,tubovi,nogare za suvozaca doslo bi max 120kn....
opcenito tako manji dijelovi bi dosli jeftinije....

Loris Ri:

--- Citat: Brnelic - 22 Prosinac, 2011, 11:04:47 ---Pozdrav!
vidio sam te jučer u Rijeci, ako si to bio ti.(naravno na motoru)
i to dva puta, jedan put kod mcdonaldsa, a drugi put na rivi.
samo jesi to bio ti? ili sam ja ćorav :toothy12:

--- Kraj citata ---
sad sam tek vidio....a neam pojma....  :icon_tongue:
vjerovatno sam ja bio... :icon_tongue:

Brnelic:

--- Citat: Loris Ri - 28 Prosinac, 2011, 23:52:09 ---sad sam tek vidio....a neam pojma....  :icon_tongue:
vjerovatno sam ja bio... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
ok...
prepoznao sam te po plavom osvjetljenju kod tablice i po deaku koji se derao :glasses2:
uglavnom lijepo se čuje a i ide :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju