Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner vx 125ccm---->200ccm
steeef:
to kaj si uočljiv nema veze,jer nesmije svijetlit bolje nego štop,a ovo blješti u pm
--- Citat: Loris Ri - 06 Prosinac, 2011, 21:56:12 ---razmisljam da stavim jos jednu,za svaki slucaj.... ;D
--- Kraj citata ---
da,još nabacaj,taman je skoro božić
Loris Ri:
ok.....poslusat cu vas.....kad budem radio od pleksia novu kucicu,jer je ova napravljena tek tolko i ljepljena sa super atakom,zatamnit cu je sa folijom,onda ce valjda bit dobro....
steeef:
trebal si složit samo u jedan red tih 6 ledica i tablica bi bila skroz osvijetljena..
i treal bi usmjerit bolje prema tablci,ovak je ukoso pa zato blješti
B.E.R.O.:
Kod mene na 6-ici je led osvijetljenje,naknadno stavljano.
Ima tri ledice i tocno je pod kutom da kad sjedis u automobilu reflektira svijetlo od tablice i dosta smeta!!!
;D ;D
Skoro nisam prosao na teh. pregledu zbog toga jer su plavkaste a nebi smjele biti.
Moraju biti izrazito bijele boje!!!
:icon_thumright:
Loris Ri:
--- Citat: steeef - 07 Prosinac, 2011, 10:41:12 ---trebal si složit samo u jedan red tih 6 ledica i tablica bi bila skroz osvijetljena..
i treal bi usmjerit bolje prema tablci,ovak je ukoso pa zato blješti
--- Kraj citata ---
ma nisam ja nista slago,uzeo sam takvo.....
pokusavo sam usmjerit prema dole al tako stoji stop svijetlo....
sad za vikend cu nesto iskemijat,stavit cu neku podlosku izmedu ljepila i plocice samo sa gornje strane da se spusti snop svijetla dole prema tablici.......ako ne bude dobro cu rezat i ostavit 6 ili 12 ledica,vidjet cu kako ce bit.....
--- Citat: B.E.R.O. - 07 Prosinac, 2011, 13:15:17 ---Kod mene na 6-ici je led osvijetljenje,naknadno stavljano.
Ima tri ledice i tocno je pod kutom da kad sjedis u automobilu reflektira svijetlo od tablice i dosta smeta!!!
;D ;D
Skoro nisam prosao na teh. pregledu zbog toga jer su plavkaste a nebi smjele biti.
Moraju biti izrazito bijele boje!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako je i kod mene,frend se vozio iza mene u autu i reko je da se tablica ne vidi ni ku*ca od odsjaja,jer je previse ledica..... ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju