Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner vx 125ccm---->200ccm

<< < (4/19) > >>

Go-Go RUNNER:
Nema problema prijatelju, nek je sa srećom  :icon_thumright: Kad misliš na montažu?? I ovu naljepnicu na podnici šta si sj#bo javi članu rrunerr ima gotovih po ekstra cijeni!

IvanRox:
preljepa svaka čast  :icon_thumright:

Loris Ri:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 26 Studeni, 2011, 18:34:52 ---Nema problema prijatelju, nek je sa srećom  :icon_thumright: Kad misliš na montažu?? I ovu naljepnicu na podnici šta si sj#bo javi članu rrunerr ima gotovih po ekstra cijeni!

--- Kraj citata ---
a neznam razmisljam dal mi je pametnije poslje zime stavit,jer ako stavim preko zime ce se puno brze potrosit,a ove gume mogu jos izdrzat....
mislis na one kockice kod male podnice?? mogo bi mu se javit....

EDIT: jesi ti promijenio gume??kolka je cijena bila,je bar priblizno onome sta sam ti reko??

--- Citat: IvanRox - 26 Studeni, 2011, 18:39:12 ---preljepa svaka čast  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala.....! :icon_thumright:

Go-Go RUNNER:
Ako su ti dobre onda možeš i poslje zime svejedno ti,,, moje su bile nikakve pa sam ih odma promijeni... montiranje 0kn, balans 0kn  ;D

Loris Ri:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 26 Studeni, 2011, 19:40:32 ---Ako su ti dobre onda možeš i poslje zime svejedno ti,,, moje su bile nikakve pa sam ih odma promijeni... montiranje 0kn, balans 0kn  ;D

--- Kraj citata ---
a dobro bio sam blizu.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju