Općenito > Slike i filmovi o skuterima

baotian pretjecanje :D

<< < (8/13) > >>

Grale:

--- Citat: duje87 - 21 Listopad, 2011, 22:40:31 ---najjaca scena sta san ja dozivia je bilo kad san prolazia kraj sibenika magistralon i kad san vidia kako biciklist pritice baotiana i jos mu jebe mater sta nece da se makne :laughing6:

--- Kraj citata ---
zajebi ti to...neki dan sam se vozio po gradu i ispred mene biciklist,al nije ni bio baš neki bicikl kakvog inače voze oni malo bolji biciklisti,i usporim ja i vozim se fino 4 banke iza njega...nije ni bio neki trkaći baš skroz bicikl,a oni šta imaju one prave trkaće su se vozili uz bok meni sa baotianom sa skinutom blokadom :)

Aprilia97:

--- Citat: Grale - 21 Listopad, 2011, 23:40:08 ---zajebi ti to...neki dan sam se vozio po gradu i ispred mene biciklist,al nije ni bio baš neki bicikl kakvog inače voze oni malo bolji biciklisti,i usporim ja i vozim se fino 4 banke iza njega...nije ni bio neki trkaći baš skroz bicikl,a oni šta imaju one prave trkaće su se vozili uz bok meni sa baotianom sa skinutom blokadom :)

--- Kraj citata ---

danas je sve moguće

dusVu:
decko hoce pokazat da baotian serijala ide bolje od drugih (baotiana seriala) i sta sad? btw biciklom malo boljim mozes drzat 60 solidno, a baotian serijala ak ti napuni 65 po gpsu lupaj se nogom u guzicu  :icon_biggrin:

Grale:

--- Citat: dusVu - 21 Listopad, 2011, 23:58:36 ---decko hoce pokazat da baotian serijala ide bolje od drugih (baotiana seriala) i sta sad? btw biciklom malo boljim mozes drzat 60 solidno, a baotian serijala ak ti napuni 65 po gpsu lupaj se nogom u guzicu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
al zato baotianu držiš samo gas i sjediš i dođeš  do tih 60-65,al zato na biciklu moraš vlastitom snagom(bilo to snaga jednog ili više konja) tlačit...  :toothy10:

Zokaaa:
60kmh malo sutra :D

Imam 2kom doma, jedan 50cc drugi 80cc.
Oba lažu jednako, na 65 po satu ideš ravno 50 po GPS-u. (i jedan i drugi.)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju