Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa lamelom

(1/3) > >>

pajobulajic:
stavio sam na aeroxa stage 6 racing cilindar, yasuni R je na njemu, 21 areche, multivar, motoforce kevlar kais i imam motoforce lamelu ali mi u startu nekako kao proklizava. probao sam razne kombinacije sa oprugama rolnicama itd ali start nikako da dobijem da valja. motor ide extra od nekih 30-40 pa na dalje ali taj prvi start kao da vrti u prazno. e sad je pitanje do cega bi moglo biti, jel stvarno do lamele ili je do neceg drugog

4takt monster:
mislis na kvacilo?

pajobulajic:
da, mislim na kvacilo

Crazy Kuree:
Cilindar nije predviđen za taj auspuh, zbog toga nema snage na mali obrtaja, na 30-40 dobije obrtaja i snage pa se zavrti i preko potrebnih.. Uglavnom ne moreš to uštimat sa yasuni R uvjek će bit il premalo ili previše obrtaja

pajobulajic:
pa dobro, on se u voznji razvrti nekih 10-11000 obrtaja pri ful gasu zar ne bi trebalo da se usteluje lamela na nekih 7-8000 obrtaja i da to moze da pocupa u startu fino. mozda sa ovim setupom nema snage ispod 7-8000 ali bi trebalo da moze da pocupa sa tih obrtaja. meni nije problem nedostatak snage nego proklizavanje, kao da vrti u prazno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju