Društveni kutak > Runner klub
Predstavljanje naših Runnerica
RS 2000:
Evo i mog runje... 180ccm serijala čista.. :toothy9: :toothy9: :toothy9: upravo polakiran
matija91:
Pozdrafff! :toothy9:
evo moje runnerice..preko zime sam ju malo pocastio lakiranjem i nekim dijelovima..:D
masina nis previse nije dirana..fedrici, centralni,rolice i multivar malossi stavljeno ostatak miruje..:D
stunt_master:
Sry ,vidim da je tema neaktivna dugo al imam jedno pitanje pa da ne otvaram temu dzaba...
Jucer kupljen Runner i lik mi reka da ce stavit blokade na servisu da ga mogu regat, i gdje se nalaze te blokade,da znam kasnije skinut ?
^^GlavonjA^^:
--- Citat: stunt_master - 14 Srpanj, 2011, 17:02:32 ---Sry ,vidim da je tema neaktivna dugo al imam jedno pitanje pa da ne otvaram temu dzaba...
Jucer kupljen Runner i lik mi reka da ce stavit blokade na servisu da ga mogu regat, i gdje se nalaze te blokade,da znam kasnije skinut ?
--- Kraj citata ---
ak su prstenovi onda na prenosu....skineš deklo i pogledaš da li su kakvi prstenovi na variomatu, jer oni sprečavaju da se variomat razvrti do kraja....
stunt_master:
Misli da vas je vecina stavljala diznu 64 i redsponge ... Koliko se potrosnja poveca ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju