Općenito > Generalno o skuterima
multivar na runneru
Mr J:
--- Citat: roby44 - 04 Listopad, 2006, 18:31:32 ---ne znam jel taj tvoj centralni ide na mog... nekako ne vjerujem, ja imam novi minarelli....
neidu teze rolice jer rolice ovise o auspuhu i kitu najvise, to mi je prevelika razlika.
--- Kraj citata ---
Provjeri, ako ti pase centralni dam ti ga, jer ces mi zauzvrat nekaj sloziti :laughing7: :laughing7:
roby44:
a joooj, raskopavat prijenos.... :sad1:
ne znam, sljedeci tj u shoping, auspuh i sve za prijenos.
Poggiali:
--- Citat: el - 03 Listopad, 2006, 17:11:24 ---dal ima tko multivar na gileri runeru
--- Kraj citata ---
Ja ti imam multivar 2000, dbobil sam kakvih 5-10 km krajnje. Uz njega dobiš bjeli centralni feder. To ti je ujedno i najmekši centralni feder od malossija, a opet je tvrđi od tvog serijskog. Razlika u tom centralnom je da se što kasnije rašire stražnje polutke. A to znači da bolje po vuče skuter jer ak se prerano rašire onda iszgubiš snagu, opet nije dobro da je feder pre tvrd jer se na slboj mašini ne uspiju skroz raširit pa gubiš na krajnjoj. U paketu tu dođu i rolice od 7.2 g koje su dobre jedino ak imaš sve ostalo serijski. Ukoliko je stavljen samo auspuh na skuter trebaju ič lakše rolice. Npr. za zx-a oko 5.5g
el:
--- Citat: Poggiali - 09 Listopad, 2006, 03:02:12 ---
--- Citat: el - 03 Listopad, 2006, 17:11:24 ---dal ima tko multivar na gileri runeru
--- Kraj citata ---
Ja ti imam multivar 2000, dbobil sam kakvih 5-10 km krajnje. Uz njega dobiš bjeli centralni feder. To ti je ujedno i najmekši centralni feder od malossija, a opet je tvrđi od tvog serijskog. Razlika u tom centralnom je da se što kasnije rašire stražnje polutke. A to znači da bolje po vuče skuter jer ak se prerano rašire onda iszgubiš snagu, opet nije dobro da je feder pre tvrd jer se na slboj mašini ne uspiju skroz raširit pa gubiš na krajnjoj. U paketu tu dođu i rolice od 7.2 g koje su dobre jedino ak imaš sve ostalo serijski. Ukoliko je stavljen samo auspuh na skuter trebaju ič lakše rolice. Npr. za zx-a oko 5.5g
--- Kraj citata ---
a dal imas rupa u ubrzanju i kolka ti je max. brzina... kolko si platio multivar
roby44:
multivar i sluzi prvenstveno tome da nestane rupa u ubrzanju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju