Tehnički kutak > Tuning skutera
speedfight-midrace setup
kowa_sf1:
dakle planiro sam stavit
malossi mhr replica ac
yasuni c16 od pijađa prepravljen
malossi deltaklač
s6 usis sa del 21 i malossi e15
toperformans cdi
bgm evoliution radilica
e sad me zanima sta jos trebam nabacit,,mislim da je ovaj setup ok za sf masinu... :toothy3: :toothy3:
walkay:
Preslab je taj kit za C16, bolje nabavi neki jaci kit i preradi na LC pa onda taj spuh ako bas zelis C16... sa Replicom ide Yasuni R ili Top Nardo!
kowa_sf1:
--- Citat: walkay - 17 Listopad, 2011, 18:54:46 ---Preslab je taj kit za C16, bolje nabavi neki jaci kit i preradi na LC pa onda taj spuh ako bas zelis C16... ako bas zelis taj kit uzmi yasuni r zanjega ili top nardo!
--- Kraj citata ---
eh da to su mi svi rekli al kad mi kod kuce stoji prepravljeni c16....nemam para za lc masinu.. :angry9: :binkybaby:
zato sam i stavio ovu temu da znam koliko cu vrtit taj kit i radilicu..tj kolko cu se dugo vozit :toothy3: :toothy3:
pralas:
bilo bi dobro podici tajminge na mhr replici,nakon toga bi ja isao na 24 karb jer se radi o AC cilindru koji radi na jako visokim okretajima i potrebno mu je dobro hladenje....
sve u svemu,moras to odlicno nastelati,jer ti sreca nece dugo trajati...
kowa_sf1:
--- Citat: pralas - 17 Listopad, 2011, 19:16:11 ---bilo bi dobro podici tajminge na mhr replici,nakon toga bi ja isao na 24 karb jer se radi o AC cilindru koji radi na jako visokim okretajima i potrebno mu je dobro hladenje....
sve u svemu,moras to odlicno nastelati,jer ti sreca nece dugo trajati...
--- Kraj citata ---
pa kolko gledam taj kit je vec naturpijan...ja sam ga sam ocistio od crnila i vide se tragovi turpijanja :laughing7: :laughing7:
ma nisam ja ni reko da ce to dugo trajat a i razmisljam o 24mm karbu a sad kolko ce se to isplatit na sfovim blokovima :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju