Društveni kutak > Runner klub
Runner-Club!! - ANKETA
Ivan:
Generalno sam ZA, ali provjereno znam da nije problem otvoriti ni stranicu ni stavit 5 foruma... ali je problem odrzavanje stranica. Cesto nitko nema volje napisati neki normalni tekst, tutorial, opis problema sa rjesenjem i tako.
Za pocetak dovoljno je ovako imati odvojeni dio na forumu.. ako se ukaze potreba za 'sirenjem' vjerujem da ne bi bilo problema oko poddomene ili /mojrunner :) direktorija. Tek onda ako bas bude trebalo napraviti nesto posebno, samo i iskljucivo za runnere moze se registrirati npr. domena mojrunner.com. Domena je ne znam, cca 60kn godisnje i hosting 150-200kn ovisi gdje i koliko prostora se uzme.
Inace sva skupa :icon_thumright:
Goran:
Baš tako kako je koelga rekao!!!- dovoljno je za početak da imamo odvojeni dio na forumu za nas Runner-e!!!!
Iako ovoj anketi se nije odazvao velik broj ljudi koji vozi Runner-e, a ima ih pola foruma za razliku od početka kada su svi bili za i nešto su komentirali!!!
Jako neuvjerljivo!!! :icon_scratch:
DAMIR-RUNNER:
ma odazvat ce se,mislim da ce biti nas puno koji vozimo runnerice..
svemirac:
kaj će vam klub kad se trojica nemožete dogovorit,tj.samo bi se svađali... :icon_biggrin:
Goran:
--- Citat: svemirac - 14 Ožujak, 2008, 18:55:20 ---kaj će vam klub kad se trojica nemožete dogovorit,tj.samo bi se svađali... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Vidi se da si svemirac i da si zaluto na drugi planet!!!! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju