Tehnički kutak > Tuning skutera

Koja svječica?

(1/5) > >>

Snake:
koju svječicu da stavim....
do sada sam imao Champion L86C. i desilo se ovo

otišao i klip i svječica u.....

Setup
Malossi MHR Replica(kratki navoj)
Karb 19
Malossi CDI
Arrow

igor.sb:
a zasto se to desilo  :icon_scratch:

btw...kupi ngk BR9EVX cca 80kn

neer:
ja nemogu vjerovati koja makljaza klipa
a jbte imas replicu a kupujes champion svjecice od 15 kn pa jes ti puko sad se ljutim na tebe :laughing6:
te champion svjecice su drlog teski. kupi neku denso ili ngk neces pogrijesiti :icon_thumright: ja sam imao superbosnu pa kad sam vidio da se  keramika pocela ljust i uzeo denso i dobro me sluze

Mr J:

--- Citat: igor.sb - 12 Ožujak, 2008, 21:12:12 ---a zasto se to desilo  :icon_scratch:

btw...kupi ngk BR9EVX cca 80kn

--- Kraj citata ---

E je dugi navoj!!! treba mu kratki! dakle BR9FVX ili Denso W27FR i sada ti treba ili obicna ili platina ili iridium

Mr J:

--- Citat: neer - 12 Ožujak, 2008, 21:13:44 ---ja nemogu vjerovati koja makljaza klipa
a jbte imas replicu a kupujes champion svjecice od 15 kn pa jes ti puko sad se ljutim na tebe :laughing6:
te champion svjecice su drlog teski. kupi neku denso ili ngk neces pogrijesiti :icon_thumright: ja sam imao superbosnu pa kad sam vidio da se  keramika pocela ljust i uzeo denso i dobro me sluze

--- Kraj citata ---

Iznenadio bi se kako su za skutere i motore dobre champion svjecice!!! ja koristim RN2C i odlicna je!

Imam jos u pricuvi i NGK i Denso ali jos uvijek nisu u igri, sjede na klupi...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju