Društveni kutak > Runner klub
runner club
Goran:
--- Citat: Tomma - 08 Travanj, 2008, 00:52:25 ---Nece za svoj skuter nego za ekipu iz raznih drzava i gradova...evo ja sam pricao sa frendom,preko njega mogu uzeti,domenu i hosting sa 400mb prostora...moze mi to kupiti i srediti kad god hoce...samo recite...400 kuna godisnje,sto uopce nije skupo...Sad se izjasnite...ako ne zelite,recite,ako zelite recite...ja i damir runner smo se dogovarali i mi smo za...ako necete vi onda cemo mi otvoriti.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
POTPIS
SA ŠTOVANJEM!!!
Tomma:
Ja mislim da nas se skupilo dosta,da otvorimo stranicu...Za sad su za stranicu:dejvid,R@VeN,Utroba-FX,hrga-fxr,Goran,DAMIR-RUNNER,ZGrunner50,Miki, i ja....
Eto sada podjelite 400 sa 9 i svako treba dati 44,4 sto uopce nije puno....Evo ako ste jos uvijek za dat cu vam broj ziro racuna da mozete uplatiti....!! :icon_biggrin:
DAMIR-RUNNER:
moze moze
Miki:
moze... :icon_thumright:
Goran:
--- Citat: Tomma - 13 Travanj, 2008, 16:25:25 ---Ja mislim da nas se skupilo dosta,da otvorimo stranicu...Za sad su za stranicu:dejvid,R@VeN,Utroba-FX,hrga-fxr,Goran,DAMIR-RUNNER,ZGrunner50,Miki, i ja....
Eto sada podjelite 400 sa 9 i svako treba dati 44,4 sto uopce nije puno....Evo ako ste jos uvijek za dat cu vam broj ziro racuna da mozete uplatiti....!! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
žemo :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju