Društveni kutak > Runner klub

runner club

<< < (6/30) > >>

replcnt:
j#bo to, neću to potpisat, ja sam samo za jednu finu rubriku runner, i onda tu otvarat teme i ostala sranja o runnerima, styling tuning i šta ti ja več znam!!!

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: replcnt - 12 Ožujak, 2008, 23:01:33 ---j#bo to, neću to potpisat, ja sam samo za jednu finu rubriku runner, i onda tu otvarat teme i ostala sranja o runnerima, styling tuning i šta ti ja več znam!!!

--- Kraj citata ---
IMAS JE!!!!!!!!!!

DAMIR-RUNNER:
pa ja sam se i tog sjetio bilo kaj da bude nekaj jednostavnije npr na forumu kao za runnere,ima za pezoa,mislim beverlija pa eto vidim da ima zeljnih koji bi takodjer da se napravi nesto samo za runnere..

PROOF:
pa kaj bezveze komplicirate...otvorite si rubriku i nutra pisite kaj god vas je volja....sad bu si svako otvoril stranicu za svoj skuter i kaj bu onda?? :uff: :uff: :tuptup: :tuptup: :tuptup:

Tomma:
Nece za svoj skuter nego za ekipu iz raznih drzava i gradova...evo ja sam pricao sa frendom,preko njega mogu uzeti,domenu i hosting sa 400mb prostora...moze mi to kupiti i srediti kad god hoce...samo recite...400 kuna godisnje,sto uopce nije skupo...Sad se izjasnite...ako ne zelite,recite,ako zelite recite...ja i damir runner smo se dogovarali i mi smo za...ako necete vi onda cemo mi otvoriti.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju