Društveni kutak > Runner klub

runner club

<< < (24/30) > >>

DAMIR-RUNNER:
super

andre@26:
Super je taj forum za rannere ali kad god dođem tamo nema nikoga :sad1: ,pa mi je malo glupo i pisati tamo.
Trebalo bi da se ih još prijavi jer samo 46 nas to je ništa za jedan konkretan forum koji bi ljepo radio kao ovaj.
Svaka čast za forum ljepo izgleda još samo kada bi bio na hrvatskom jeziku nebi škodilo. :happy6:

iTox:
Niti jedan forum nemoze u jednom danu imat 200 korisnika..
dodju ljudi sa vremenom..

Iwo SR Tuono:
forum kao forum u početku nemože imati puno korsnika
dosad sam otvorio najmanje 5 foruma, što testnih što svojih (jedan od je i scooter-inside.com/forum) i u startu više od 10-20 korsnika u prvih 2-3 tjedna je super.
Svi bi htjeli bit jaki ko svijetskutera i tu je greška, na scooter inside-u koji je otvoren u 10mj 2007. godine ima trenutno oko 220 ljudi, svaki od njih ima najmanje jedan post, ali forum je krenuo dosta jako, zadnjih par mjeseci je pod bojama istoimenog motokluba i orjentiran je na područje grada, pa tek onda županije i države, a ima ljudi od svakud pa i iz susjednih država i tome slično.
Treba krenut s nečim prepoznatljivim, i da, lupanje para u marketing nije bezvezna stvar kao šta većina vas misli i besplatna reklama nije baš najbolja ;)

skuterFan:
ja sam za...ja bi dao i nekaj para da se osnova runner stranica..sad cu dobit runnera uskoro...mogu dat dosta para tak da bis se to moglo..ja i jos par ljudi...
hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju