Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
meet vk 22.3.
deky_vk:
izgleda da bi nas moglo bit dosta....super :toothy9:
deky_vk:
ajmo ljudi ko još dolazi pišite......
..::IVKULJA::..:
bice ko i svaki put 20skutera...jer se svi najavljuju a dodju samo decki iz broda,a i neisplati se dat 100kn za gorivo kad ce svi stajat ko mumije na poligonu i eventualno se 3 vozit po zavojima,jedan ce stuntat i tako svaki meet...al et ja cu doc da vidim situaciju posto mi vk nije daleko..pusa
chofus1:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 16 Ožujak, 2008, 16:25:39 ---bice ko i svaki put 20skutera...jer se svi najavljuju a dodju samo decki iz broda,a i neisplati se dat 100kn za gorivo kad ce svi stajat ko mumije na poligonu i eventualno se 3 vozit po zavojima,jedan ce stuntat i tako svaki meet...al et ja cu doc da vidim situaciju posto mi vk nije daleko..pusa
--- Kraj citata ---
a sta ti ocekujes da ih dođe 25586143545567147814964164 ? lol nece ih ni tolko vozit po zavojima..samo ce stefanac voz po zavojima i eto..štaš...nema draleta, nema nikog od starih vozaca
Hrga:
ja cu i 2 rezervara potrosit :toothy9: i izubijat se po zavojima :laughing6: :laughing6:
jos sa ovom probusenom gumom, uletio mi ekser unutra :laughing6: ja probo izvadit i pusta i samo ga vratio nazad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju