Ostalo > Foto, video, music...
parada- novi srpski film....
Rox-Rab:
--- Citat: pOha - 01 Siječanj, 2012, 13:18:57 ---nikad ne znas, nekada filmovi "procure". Gleda san dvdrip od jednog filma (mislim da je bia transformers) tjedan dana prije nego je dosa u kino :headbang:
--- Kraj citata ---
gledaj na to da je to bio strani film i veca je mogucnost da ce on prije izac jer se izdaje u pun rac primjeraka pa jedan zavrsi sa strane i eto ti ga na torentima,a za nase neznam bas
pOha:
--- Citat: Rox-Rab - 01 Siječanj, 2012, 14:37:41 ---gledaj na to da je to bio strani film i veca je mogucnost da ce on prije izac jer se izdaje u pun rac primjeraka pa jedan zavrsi sa strane i eto ti ga na torentima,a za nase neznam bas
--- Kraj citata ---
da, to imas pravo :icon_thumright:
walkay:
Bok svima! Vidio sam trailer na youtubu i cuo sam da valja film, pa bi htio pogledati. Jel zna neko gdje mogu skinuti cijeli film...
Sta vi mislite o filmu? Pozz
speed:
--- Citat: walkay - 10 Siječanj, 2012, 16:52:55 ---Bok svima! Vidio sam trailer na youtubu i cuo sam da valja film, pa bi htio pogledati. Jel zna neko gdje mogu skinuti cijeli film...
Sta vi mislite o filmu? Pozz
--- Kraj citata ---
tek je u kinima,odi u kino ga pogledat
foxy571:
i ja sam gledao na netu trailer i mislim da je film pre pre pre pre..to def treba otic pogledat u kino :glasses2: :glasses2: :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju