Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot Elystar 50
walkay:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Listopad, 2011, 22:25:00 ---Ma ne,vec mi je cudno da tak' malo vrijedi nov u salonu je 6000KM pa zato pitam :dontknow:
A sjedio sam na njemu udoban mi je al vidim ti kazes lose vozne sposobnosti tak' da onda nista od njega
--- Kraj citata ---
Susjed ima takav skuter, vozio sam ga vise puta... udoban je, ali vozne sposobnosti su nikakve. Skuter je jako trom i tezak za tu masinu, ima 120-60-12 gume sto su jako uske, stalno mislis da ces past sa skutera i da ce ta masa baciti na neku stranu!
Miki-speedy:
Hvala vam ljudi,ja sam bas mislio ga kupit danas :notworthy:
Jump33r:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Listopad, 2011, 22:25:00 ---Ma ne,vec mi je cudno da tak' malo vrijedi nov u salonu je 6000KM pa zato pitam :dontknow:
A sjedio sam na njemu udoban mi je al vidim ti kazes lose vozne sposobnosti tak' da onda nista od njega
--- Kraj citata ---
:o :o a?
Za to dat 24 kile kuna,pa to nemore normalan covik?
al znas sta san sad zakljucija ja non stop mislin na peugeot elyseo, elystar je novija verzija al oped isto smece. :toothy12:
ko ce ih vise povatat. ::)
Miki-speedy:
--- Citat: Jump33r - 10 Listopad, 2011, 22:54:00 --- :o :o a?
Za to dat 24 kile kuna,pa to nemore normalan covik?
al znas sta san sad zakljucija ja non stop mislin na peugeot elyseo, elystar je novija verzija al oped isto smece. :toothy12:
ko ce ih vise povatat. ::)
--- Kraj citata ---
Elystar je nazad isti kao i elyseo,samo je razlika u satu,prednjoj masci i nekim sitnim sitnicama :icon_biggrin:
Jump33r:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Listopad, 2011, 22:57:54 ---Elystar je nazad isti kao i elyseo,samo je razlika u satu,prednjoj masci i nekim sitnim sitnicama :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a znan zato san ih i pomisa.
al zbog tih "sitnica" ti je u pravilu razlika u cijeni 10 kila kuna. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju